German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt aki tud valamit, nagy többségére magától jött rá és nem 1-2 óra alatt...
és tudod azért nem adnak ki sok mindent mert ha nem zárja le a PMG-t akkor baszhatja mert elcsúfítják, vagy csak éppen tesznek bele egy illatosítót és odaírják h by:akárki miközben neked volt vele rengeteg munkád...(én az egyik munkámmal így jártam)
ha pedig lezárod a PMG-t akkor feltörik és ugyanúgy odaírják h by:akárki
ezért nem adnak ki sok mindent, mert nem szeretnénk viszontlátni a munkánkat úgy mintha valaki más dolgozott volna vele sokat, miközben õ semmit nem csinált vele.
de neked is nyitott a lehetõség arra, hogy megtanulj akármit csinálni!
www.szobi.picturepush.com
#15824: Am meg én se tudok semmit mégse "csitrizem" le a többieket hogy adják ki amit csinálnak.
Ez van fogadd el ha nem akkor így jártál!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#15824 - állj le nem kell most a balhé a topiknak és Tsabának igaza van, hogy a "Tisztelet a kivételnek" hol marad?Legközelebb elõször gondolt át, hogy mit szeretnél írni!
Jamaica a Jamaicaiaké.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lehet ám durcizni,hogy nem kaptok meg minden kamiont,pótot,skint stb-t... Majd ha te is nekiállnál valami komolyabb munkát csinálni,kíváncsi lennék mekkora lendülettel dobálnád a letöltési linkeket.
Könnyû várni ,hogy a sült galamb belerepüljön a szádba,de valami magadtól csinálni vagy rájönni önállóan,az már luxus. És ez most nem csak rád vonatkozik.
Legalább ne röhögtessed ki magadat.
"az élettõl kapnak pofont itt meg csak rajoskodjanak..."
Azért ba**ik majd ki velem az élet,mert nem adok ki minden vackomat? Ugyanmár.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Lámpás Jimy
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pedig sült magyar vagyok én is és a haver is.. Csak ahogy mondtad Román wabinál..
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Ne kérdezgess ilyen hülyeségeket, te is tudod rá a választ😄D
I met God. She's black
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Végre világít a griffem...
És a hátulja is...

ennek a gépnek milyen szín állna jól?<#confused>#confused>
na szval, berakja, játszana is vele, de nem megy egy km-et se...
I met God. She's black
Sokan vannak akik azért csinálják a gépet, mert jólesik nekik hogy mutogathatják, és hogy tetszik a népnek, de egy km-et se mennek vele(had ne írjam ki, így is kitaláljátok, nem, nem pélstking 😄)
Mégis örülnek h látjuk a gépet, hogy teccik nekünk(direkt írtam hibásan, így jobb😄).
És kazai is mondja, h örül neki h látja h modolják a gépét...
Szvsz, ennyi...
Ez a HSZ 4 percembe és 1,02-,m be került, a körvégén mindenki adhat 10 fillért😄
I met God. She's black