German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl nagyon szeretem az ilyen party zenéket meg a mixekek meg stb...😄
Úgy ahogy mondod,mindenkinek más tetszik.
Úgy ahogy mondod,mindenkinek más tetszik.
Hát igen mindenkinek más tetszik. Amúgy én sem tudom csak egyszer mutatták haveromék megtetszett és azóta szeretem. 😄 Van ami jó, de sok olyan van ami elég ratyi. Én például a house-t nem tudom elviselni 😄D. Én ezt szeretem.
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Mindenkinek más tetszik. De mond már el nekem, hogy mi a jó a dubstepben?
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy a champagne adriereims mapba, hogy tudok máshová is vinni motyót nem csak németbe? Köszönöm!
-Pinguin
Valaki meg tudná mondani, hogy a champagne adriereims mapba, hogy tudok máshová is vinni motyót nem csak németbe? Köszönöm!
-Pinguin
gigamen , pinguin, sztics: szép gépek <#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
V-Power Shell
Hali!
Sajna a Volvo-t összetörtem, de kaptam helyette egy Scania-t <#vigyor2>#vigyor2>

Sajna a Volvo-t összetörtem, de kaptam helyette egy Scania-t <#vigyor2>#vigyor2>

<#wave>#wave> Hozok pár képet <#hamm>#hamm>
Rostock felé:
Le-visszarakó:
Rámfér egy kis pihi, egész éjszaka jöttem <#confused>#confused>

Rostock felé:
Le-visszarakó:
Rámfér egy kis pihi, egész éjszaka jöttem <#confused>#confused>

Hali!
1.32-es játékhoz tudnánot nekem linkelni egy Scania-t? Én találtam párat de kifagy tõlük a játékom 😮
1.32-es játékhoz tudnánot nekem linkelni egy Scania-t? Én találtam párat de kifagy tõlük a játékom 😮
Nyers nyelvi fordításban ! ! ! ! !
Újjabb kamion szimulátor a láthatáron Májusban ! ! !
Scania Truck Driver játék érkezik !
Magyarázza meg a részleteket az új játék még nem jelent meg a cég SCS Software.
Az új név a játékunk Scania Truck Driver Simulator - Scania szponzori a játék május 8, 2012 -án jelenik meg.
Az új név a játékunk Scania Truck Driver Simulator - Scania szponzori a játék május 8, 2012 -án jelenik meg.
Minden évben, a Scania Jármûvezetõ-versenyek , azaz a Scania Jármûvezetõ Versenyek 2012 eltávolítják, mint egy speciális fesztivál. Alább a fesztivál jelenik meg.
SCS Software Euro Truck Simulator 2 olyan képet megmutattuk a hivatalos megjelenési dátumot is bejelentették. Bemutató Központ Scania tett írásbeli észrevételeket a képet. ETS-2 -tõl a jövõben a játékot, mielõtt a cég bejelentett egy újabb.
Megpróbálta kitalálni a játék neve.
Mielõtt ezeket a képeket tette közzé néven egy témakört. Ez megjeleníti a különbözõ tárgy.
Scania Truck Simulator egyik neve a becslések. Más elõrejelzések Svédország Truck Simulator Truck Simulator, és Industria.
A jövõ a játék neve Scania Truck Driver szimulációs játék Amazon.de oldalon .
Scania kamion használt a tényleges játék a borítón. SCS Software nem csinál ilyet, mint a huzat.
Két ellentétes téma. Nem játszik az oktatás egy új játékot és ott lesz mind az oktatási és a közlekedési játék?
Remélhetõleg ez lesz a második becslést az igazi. 2012 elõtt, Racing Scania Jármûvezetõ majd egy ország, amely még nem észlelhetõ (azaz lehet, Svédország ) fogunk szállítani.
Scania Truck Driver Simulation Game - Játék információk
Fejlesztõ: SCS Software
Forgalmazó: RondoMedia.de
Operációs rendszer: Windows XP - Vista - 7
Kiadás dátuma: május 8, 2011
Eladási ára a játék (Amazon.de): 19,99 Euro
Hivatalos honlapja
Újjabb kamion szimulátor a láthatáron Májusban ! ! !
Scania Truck Driver játék érkezik !
Minden évben, a Scania Jármûvezetõ-versenyek , azaz a Scania Jármûvezetõ Versenyek 2012 eltávolítják, mint egy speciális fesztivál. Alább a fesztivál jelenik meg.
SCS Software Euro Truck Simulator 2 olyan képet megmutattuk a hivatalos megjelenési dátumot is bejelentették. Bemutató Központ Scania tett írásbeli észrevételeket a képet. ETS-2 -tõl a jövõben a játékot, mielõtt a cég bejelentett egy újabb.
Megpróbálta kitalálni a játék neve.
Mielõtt ezeket a képeket tette közzé néven egy témakört. Ez megjeleníti a különbözõ tárgy.
Scania Truck Simulator egyik neve a becslések. Más elõrejelzések Svédország Truck Simulator Truck Simulator, és Industria.
A jövõ a játék neve Scania Truck Driver szimulációs játék Amazon.de oldalon .
Scania kamion használt a tényleges játék a borítón. SCS Software nem csinál ilyet, mint a huzat.
Két ellentétes téma. Nem játszik az oktatás egy új játékot és ott lesz mind az oktatási és a közlekedési játék?
Remélhetõleg ez lesz a második becslést az igazi. 2012 elõtt, Racing Scania Jármûvezetõ majd egy ország, amely még nem észlelhetõ (azaz lehet, Svédország ) fogunk szállítani.
Scania Truck Driver Simulation Game - Játék információk
Fejlesztõ: SCS Software
Forgalmazó: RondoMedia.de
Operációs rendszer: Windows XP - Vista - 7
Kiadás dátuma: május 8, 2011
Eladási ára a játék (Amazon.de): 19,99 Euro
Hivatalos honlapja
bannerben lenyíló ablakban nézz szét, nem fognak neked linkelgetni.
Szkinezés tutorial
Szkinezés tutorial
CB: Kis Lámpás Jimy
bocs 3. kép lemaradt

Helló mindenkinek!
Tudnátok segíteni rajtam?A játékot magát nem rég tettem fel újra egy kis pihentetés után.
Valaki megmondaná,hogy hogyan szerezzek hozzá magyarítást,valamint valaki linkelne nekem 1 scaniát és 1 pótot ami át szerkeszthetek (ne legyen raj bonyolult minta és fehér legyen mind 2) nem igazán vagyok profi a skinezésben de megyeget szóval 2 ilyen pótkocsit szeretnék csinálni és 1 ilyen kamiont (szigoruan csak skinezném)

Tudnátok segíteni rajtam?A játékot magát nem rég tettem fel újra egy kis pihentetés után.
Valaki megmondaná,hogy hogyan szerezzek hozzá magyarítást,valamint valaki linkelne nekem 1 scaniát és 1 pótot ami át szerkeszthetek (ne legyen raj bonyolult minta és fehér legyen mind 2) nem igazán vagyok profi a skinezésben de megyeget szóval 2 ilyen pótkocsit szeretnék csinálni és 1 ilyen kamiont (szigoruan csak skinezném)

Egy kis extra szállítmány

Valaki tunda nekem abba segíteni, hogy a magyar rádó módba, hogyan tudom betenni ezt a rádiót: Hard.fm ?? Köszönöm a segítséget! <#circling>#circling>
jóféle
pinguin: na ez már szép
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
pinguin: na ez már szép
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
V-Power Shell
akkor szedd le torrent oldalról.
de nem tudom újra tenni mert a haverom adta kölcsön és már neki sincs meg .
akkor mit tehetek?
akkor mit tehetek?
full üres a mod mappa? ha igen, tedd újra a játékodat.
valaki megtudja mondani mi lehet a játék baja , hogy amikor beakarok lépni akkor kifagy de már minden módot kiszedtem ?
Hello!Valahol Lengyelországban.
Sztics:Szép kép/gép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Roberto:Szép gép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Sztics:Szép kép/gép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Roberto:Szép gép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
kicsit megnyújtott az agyoniskolázott...semmi nem állítottam régebbi jó volt 😊
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
kicsit baj van a képpel. 😊
köszönöm nektek!😊