German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úton Köln felé:
[/url][/img]
Pihenõ idõ letelte után:
[/url][/img]
Érkezés Kölnbe:
[/url][/img]
ráadást ennek más színe lesz még.
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
I met God. She's black
#15922: Nem aszt mondta h copy-zd le a gépét!
Ez lenne a pótkocsi elõtt, de még a zmodban roskad:/
#15920:
nekem?lehet, nem emléxem...
am tomi, jó gép
Bárcsak én is eltudnék indulni valamikor😄
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#15917: Egész jó!<#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Konvertálásért örök hála Blumnak...!!!!!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ez a szerelvény összeillik?sztem nem, véleményeket.
Vlaki nem tenné be a M.A.N-om?😊
I met God. She's black
most állt el nálunk is, de csak a jég, az esõ még esik😄
I met God. She's black
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Na ilyen egy igazi grillezés tavasszal:
Aza fehér izé az jég😄
ON, és sry RS de ezt muszáj volt berakni
I met God. She's black
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
fail
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Kellene egy új flotta 2 napra 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tudtam..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

GTS
Am Hétfõn valószínûleg én is indulok, egy kamiont kerítek, de már sztem az lesz amit most kinéztem.
Ha egy kamion képére kivan írva hogy 1.2 patch compabil valami akkor az jó a szûz játékhoz is(1.0)?
THX a válaszokért.
I met God. She's black