German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abbhagyhatnád a "mókás cigit"!!!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Gratulálok! 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Subaru Impreza & Hummer
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
<#eljen>#eljen>M.A.N<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
<#szomoru1>#szomoru1>
Subaru Impreza & Hummer
De a Man szebb volt sztem.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Elõre is köszi!
#16280, 16281: értem
de ettõl függetlenül szép<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Megérte egész éjjel szenvedni...még hnap folytatom ;-) szép estét mindenkinek!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Általában 2:15-öt megy, +1 órát.
Hétvégén (vagy ha több ideje van) 2:15, 2:15, +1 óra.
ha úgy kb. 500km-t mentek a gameben 20 perc alatt akkor 3000-t(6x20=120=2h)
Magyarul:
Kis Bigy Boy egy nap 2, 2és fél, 3 órát játszik a gémmel.
I met God. She's black