German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tudnátok nekem egy scania kamont küldeni e-mailen Bármilyen fajta lehet T580-tól R620-ig de ne legyen gagyi és küldjetek hozzá képet is!
Jah és Man vagy Daf is lehet ám!DE KÉP LEGYEN!
Aki tud az irjon vissza!
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Am sztem ez így apszolút jó.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB: Kis Lámpás Jimy
Menjél is,az való neked.
Tudod a választ,de ahelyett,hogy segítenél inkább mondod a hülyeségedet. <#levele>#levele><#lama>#lama>
Bocs,de igazam van. 😉
Ha bizonyos textúrát akarsz rárakni,akkor meg fel kell textúrázni. Youtube-on nézelõdj,mert ezt így elmagyarázni NEM LEHET!
Grat. A színvonalas segítségeddel igazán kitörölheti a seggét.....
ha a neten keresek pl felnit akkor azt a zmodelerbe hogyan tudom berakni?
vagy pl 1 képet akarok a kamionra rakni!?

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
CB: Kis Lámpás Jimy
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
nekem nincs 1 képem se a kamionról csak amit a játékban fényképeztem le de azt már kitöröltem!
csak úgy
kanyar
Kiel közelében
Segítettem traktort szerelni a helyi farmernak 😄
Kipakolásról nincs kép mert kidobott az idiótája<#gonosz3>#gonosz3>
De valószínûleg valami kamionnal vagy póttal akad össze a játék!
Daf XF 105 CB:Bufee
#16546: Neked is köszi! 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h