German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De viszont a "válasz erre" gombot kérlek használd mert nem tudjuk kinek is ment az üzeneted. 😊
The Truck Is My Life
<#smile>#smile>
ezt még anno kazai21 barátomtól kaptam, tõle tanultam meg a pótokat átpakolni ETS-bõl GTS-be... 😊
és tippet tudsz adni h honnan töltesek le pótokat? (csak azt ne mondd h google 😄)
újonc :P
Amúgy a definitonban ki kell törölni a fuvarokat és utána átrakni a GTS mod mappájába és mûködni fog az ETS-es pótkocsi.
Ha valami nem világos kérdezz! <#wink>#wink>
The Truck Is My Life
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
Szeretnék kamiont berakni, illetve vásárolni, de:
Elöször is😄 Amiket leszedek, pl így néznek ki: ScaniaR560New.scs
ezt jól gondolom, hogy a mod mappába rakom és ennyi?
A másik kérdés, nem kellene ezeknek, lecserélni a mások álltal használt Scania imitációt pl?
Vagy van valami dolog amit még kell csinálni? Ez a kamzi pl direkt GTS re van.
Aztán a következõ kérdés.
Van zsém, szeretnék venni kamzit, de ezt írja ki:
"you Need to go Independent to Be able tp buy a garage"
Ez azt jelenti, hogy menjek haza, ahonnan indultam és csak ott vehetek, vagy azt, hogy amíg címbe vagyok nem vehetek?D
Aztán még egy kérdés.
Hogy lehet azt, megoldani, hogy minden egyes megérkezés után automatikusan ne adjon címet. Legyen egy kis pihenni való, vagy én választhassak a cimek között, mint ets be asszem?
Nagyon köszi elõre is, de egyelõre nem értem a dolgokat!
Üdv.
Downhill!!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ötlet erröl a gépröl van 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#17470: Ohh hogyne, mi vagyok én hogy annyi idõt elkurjak vele?:L
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Jó de hogyan csináljam?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
#17461: Fasza!<#eljen>#eljen>
Srácok olyat szeretnék kérdezni hogy hogy tudok pár pacival többet beletenni a vasba mert szakadékba hátszéllel megy 80-at! Köszi elõre is!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#17456: Köszi! <#wink>#wink>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.