German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem mindenkinek!

----------------------------------------------------------------------------
#17871: Fasza! <#eljen>#eljen>
#17876: Ez is <#eljen>#eljen>
#17894: Na meg ez is! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Viszont az open carrier mod jelszavát (valami ihrezuder mindegy másolni szoktam) nem akarja elfogadni azt írja hibás és nem tudom átmásolni ez mitõl lehet esetleg egy jó jelszó lenne?
Hivatás az Életért!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(HD3850)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#17883: de mondanád ha játszanál 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Amúgy fasza lett 😄
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
valaki megtudna dobni a sárga kék telepass dds-ével mert nem találom:S:S
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
<#idiota>#idiota>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

#17869: Jó az a CB hívó <#eljen>#eljen>
Gondoltam ide is belinkelem a Volvot, mégis csak aktívabb mint az ETS topic.<#gonosz1>#gonosz1>
CB hívó & zászló
Volvo 😉
Vélemények jöhetnek! (Aki segítene nekem, és bekonvertálná Ets-be az írjon pm-et!Elõre is köszönöm!)
256megás kártyával stabil 90-100 FPS-em van,városban meg 60-65 fullgrafon ofkorz.
"minimum 1gb-s kellene ahhoz, hogy elviselhetõ legyen"
😄DD Ekkora baromságot sem hallottam még...<#lama>#lama>
I met God. She's black
Ha igazán szereted a kamionozást, és olyan minõségben szeretnéd játszani ezt a játékot, hogy 400fps (példa, arra célzok hogy folyékonyan menjen maximum grafikkal) alá ne süllyedjen, akkor jó mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, és annyi pénzért már inkább tedd le a jogsit és az biztos nem fog akadni és nem 1280-asban fogod tudni mérni a felbontást... eszméletlen jó lesz a grafika, valósághû hangok és rezgések, törés, fáradtság, rendõrség, forgalom ( nem dodzsem ) mindez egy mikcoszekundumnyi megakadás nélkül...
Szerény véleményem a követelményeirõl...
rossi24: a videókarid az elég gázos a játék szempontjából, mert 256 az édeskevés a jó minõséghez... minimum 1gb-s kellene ahhoz, hogy elviselhetõ legyen, vagy ha biztosra akarsz menni akkor ati HD 5-ös széria 1 gb minimum
Minden jót a fórumozóknak!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Szerintem max a videókarival lehet gond de a cod 4-et(bocs az off-ért) meg max felbontáson viszi, hát nem tudom.
#17847: <#eljen>#eljen>
#17852: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!