German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többieknek is köszönöm!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Esetleg próbáld meg teljesen feketén, a vörös helyett mindenhol fekete a kerékben meg chrom ;D
RS: Meg van még az a Renault premium amit Dany'r alakított?😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kazai: Igen, Regis logó =)
#18279: Hepi Börz Déj 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ati,neked pedig HBD!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Amúgy köszi! 😊
Csak a felni nem tetszik. :]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Na de szép munka!( ismét)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"