German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#19930: Ez is jó!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de van némi hasonlóság
segitséget ezretnék kérni abban h meddig kell még oan fuvarokat vinni amit a gép ad??vagy nem leszek szabaduszó??
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mi equipo favorito: Real Madrid
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Szép munka! <#eljen>#eljen>
valaki tudna linkelni egy olyan pótkocsit ami megy 1.04-es verzióval emrt amiket én találtam azok nem jók :S és ha átírok egyet akkor meg nem lesz benne a játékba :| úgyhogy ha valaki linkelne eggyet ami kompatibilis és mûködik azért nagyon hálás lennék 😉
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Ha valami nem tetszik, el lehet tolni a biciklit...
PMG Status😮pen
LedpackSzükséges.
Scania R560 (SpeedyShare)
Scania R560 (Sendspace.com)
ETS-hez való.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Tetszik a váz, csak sajna zárva van, kellene a gépem alá😄
De alapjába véve igen, tõled jött az ötlet 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Pótért nagy köszönet Tinka barátomnak! <#worship>#worship>