German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
#20131: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
én is megálltam majd holnap indulok haza vagy nem :/
#20129:szép
#20124:szép mint mindig 😄
#20112:ez is szép
#20110:köszi tied is fasza 😛
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Luspy, Ati, Tomika: Szép gépek, jók lettek.😊
CB: Kis Lámpás Jimy
De minél hamarabb kész akarok lenni vele,majd irok priviben ha kész van és majd nektek is szólok ha kész van és meg fogom mutatni képen!
Viktor
Kis Bigy Boy
Fasza gépek/képek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#20112: Fasza Scania! <#eljen>#eljen>
#20117: Szerencsére nem. <#vigyor5>#vigyor5>
Amúgy bocsi a 2 db hsz miatt!<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Bele fogtam egy újba mert rá jöttem hogy az túl nagy falat de azt is fogom még csinálgatni de amúgy is semmi értelem mert ha meg is csinálnám nem tudom ki konvertálni ez agáz benne és valaki meg nekem nem fogja ki konvertálni az meg 99,9%-a hogy nem fogja!
De most ebbe fogtam bele és ez nem nagy falat számomra ez már meg lesz 2 héten belül de nem tudom majd ki konvertálni!
Íme a nagy mû!
Kis Bigy Boy: <#eljen>#eljen> Ahogy látom a KPM- nem kapott még el. 😄
Viktor: Szép képek ! <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#20112: Ati szép gép/kép!<#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#20095: Fasza gép na meg a képek is! <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
#20107: Fasza gép/képek! <#eljen>#eljen>

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Indulás Köln-be a pihenõrõl.
Billentés után irány Dortmund-ba rakodni.
Bányából kifele.
München-be leálltam, ma se megyek haza...
RS: Szép képek!<#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Kistódi bannerban van az a rész hogy
"ZModeler topik - modellezéssel, konvertálással kapcsolatos kérdéseidet itt tedd fel! (kattints)"
Nah itt mindent megtudsz ; )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem érek rá. 😄
Irány München.
Úton...
Rakodás után: célpont a telephely.
Elvileg erre a hétre én már megálltam. <#smile>#smile>
Kis Bigy Boy: Jó kép lett! <#eljen>#eljen>

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Tinka: Köszi! <#smile>#smile>