German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én is csak holnap indulok! <#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
1. Az üzenetek között van olyan, hogy egy cég kamiont árul olcsón. Azt csak el kell fogadni és megadni a szállítás helyét.
2. Kamionkereskedésben veszel egy kamiont, de nem úgy, hogy becseréled a tiedet.
CB: Kis Lámpás Jimy
#20320: sok türelem és idõ kell hozzá, az biztos. Viszont összehoztál egy mutatós Topline-t.
#20321: jó interior. <#eljen>#eljen>
Bepakolok és holnap indulás Hannoverbe.
MAN AND SCANIA THE KING! Értem ÉN De Leszarom!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Egy kis segitség kelen-e...<#vigyor5>#vigyor5>
Egy szép Schmitz pot kelen-e ha valaki(k)nek nem nagy fáradság akkor megkérem szépen hogy linkeljen(ek) és képpel együtt kérném privátba is jöhetnek vagy ide is csak HÛTÕS LEGYEN!
Köszönöm elõre is!...ha megfelel a pot vagy privát akkor megbeszéljük a részleteket a tulajjal!Remélem érthetõ voltam<#lookaround>#lookaround>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide