German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#20578: <#eljen>#eljen>

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Lehet ideje lenne váltanom újabb szériára. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Ez szép gesztus Blum...több ilyen ember kelen-e!<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
CB: Kis Lámpás Jimy
Mind1,akkor vigyétek az egészet a pi**ába <#idiota>#idiota>
<#wink>#wink><#finom>#finom>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Úgy döntöttem ezt is kiadom,úgysem játszok én már. Köszönöm mindenkinek,aki kicsit is segített abban,hogy ez a gép elkészüljön! Felsorolni hosszú lenne. 😊
LETÖLTÉS/DOWNLOAD
LETÖLTÉS/DOWNLOAD
Néhány helyen már felkerestem, de csak C-s, meg B-s kamionokat találtam.
Köszönöm.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
A log fileban ezvan:LÉcci segítsetek mi lehet a baj
21:05:02 : Loading cargo descriptions ....
21:05:02 : Map '/map/germany.mbd' loading started ....
21:05:02 : Map successfully loaded ....
21:05:03 :
21:05:03 : load_unit_tree() - Failed to load unit tree from file (/home/save/2/game.sii)
21:05:03 : .\management\game_ctrl.cpp(613): ?create_economy@game_ctrl_u@prism@@IAEXABVstring@2@@Z: Unable to create economy unit!
Amúgy a .log fájlt néztem de ott honnan tudom meg hogy mi a hiba? Nekem ezt írja ki:
20:49:17 :
20:49:17 : Unable to load trailer visual model with look: plain, variant: sand ...!
20:49:17 : .\vehicle\trailer.cpp(439): ?load_visual_model@trailer_u@prism@@IAEXXZ: Wrong trailer model!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
#20528: Na te megin ezt csinálod? :L Amugy meg süti!<#eljen>#eljen>😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Luspy: Jó képek! <#eljen>#eljen>
Mike: Jó lesz a MAN. <#eljen>#eljen>