German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faintosak a képek/gépek srácok.<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
Tankolni kellet
Valahol itt lesz a lerakó mára ennyi.😄
Szépek a képek meg a gépek 😛
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
egy kép így estére:
ati scaniáját kezdtem el átdolgozni. nagyon meglepett hogy a hátulja eggyáltalán nicns feldummyzva és az oldalán a tanktakarón is full rosszhelyen vannak a dummy úgyhogy most nekiáltam emgcsinálgattam azt meg leszedtema a tükör alol azt a "csúf" helyzetjelzõt vagy nem is tom mi volt az ott (bocsi ati de sztem télleg csúnya volt) még lesz vele munka rendessen mirea hátulját feldummyzom meg az eljét is 😄 de hát mire valo az üres délután 😄
jóéjt mindenkinek 😄
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Hát igen az ablakot nemtudom megcsinálni, de annyi baj legyen.<#idiota>#idiota>
#20786: Dzsipók voltak!<#idiota>#idiota> Amúgy az fasza...<#csodalk>#csodalk>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Ok.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I met God. She's black
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kis-Tizedes: Ez is fasza! <#eljen>#eljen>
Sztics: Szép Scania!<#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Zsolti: Neked is köszi <#vigyor3>#vigyor3>
kis-tizedes neked is szép a géped
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Kis-Tizedes: Fasza gép.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de...Grundig? ponyváson még oké,de hütõn..
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
De azért útközben megálltam pihizni
Szép gépek/képek 😄
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Mérnem állsz be mellém? Majd átakasztunk arra a konténerre azt a sínen meg leakasztjuk oszt betudsz állni az én gépem mellé. :L😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep