German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát skin még nem az igazi. <#idiota><#idiota>

Faintosak a képek/gépek srácok.<#eljen><#idiota>
sztics
Sehol senki

Tankolni kellet

Valahol itt lesz a lerakó mára ennyi.😄

Szépek a képek meg a gépek 😛

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

kazai21
ja mert az elsõ New R scaniámra csináltam de nem tudom miért😄 És már nem voltkedvem dummyzgatni,amúgy is utálok😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tomika001
Egész jó lett! <#vigyor3><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

russh12
üdv!
egy kép így estére:

ati scaniáját kezdtem el átdolgozni. nagyon meglepett hogy a hátulja eggyáltalán nicns feldummyzva és az oldalán a tanktakarón is full rosszhelyen vannak a dummy úgyhogy most nekiáltam emgcsinálgattam azt meg leszedtema a tükör alol azt a "csúf" helyzetjelzõt vagy nem is tom mi volt az ott (bocsi ati de sztem télleg csúnya volt) még lesz vele munka rendessen mirea hátulját feldummyzom meg az eljét is 😄 de hát mire valo az üres délután 😄

jóéjt mindenkinek 😄

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

DAFFANGER
Hát ja én is észrevettem már nembaj ezek a lefagyasztott plazma tv.ék<#idiota>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

MANos Viktor
Kösz mindenkinek!<#smile>
Hát igen az ablakot nemtudom megcsinálni, de annyi baj legyen.<#idiota>
#20786: Dzsipók voltak!<#idiota> Amúgy az fasza...<#csodalk>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
Fateré kamerával meg figyellt helységvolt,mivel a meg bízó külön kérte,hogy õrzött,kamerás parkolóba álljon meg apum..azóta vett magának kis spanifert,aztán 9 órásba mindig be csukja vele a 2 ajtót..de még a tetõ ablakotis..ellopták a cigijét,a 140 ezres telefonját( 2 naposvolt)..a céges telefont,jobbminõségû kajáját,az összes pénzét..még a takarékszövetkezetes gecijétis el vitték..csak a saját papírjait hagyták,és a pda-t..mégjó h a laptopja az ágy alattvolt,amin fekütt.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

zsolt015
majdnem jó csak a kis-tizedes ablaka😄 de tényleg jóóó

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

luspaydavid
Nekem tetszik 😊

The Truck Is My Life

szabii98
Azért nem rossz😊

I met God. She's black

MANos Viktor
A telepen lekaptam a gépeket... xDxD (Nagyon Home Made lett <#idiota>xD)

kazai21
😄DDD

😄DDD

Ok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

akkor minek vagy itt? '-.-

szabii98
Jelenleg agyi sérülést szenvedett motor balesetbõl kigyógyuló eszmei izében vagyok...Am nagyon nem tok ma gondolkodni nézzétek el:C

I met God. She's black

Én csináltam. 2 nap volt.

mi van veled?

szabii98
Kösz hogy szóltál legközelebb vigyázok észre ne vegyen

I met God. She's black

Értem! 😊

DJKonya
Igen mert altató gázt nyomnak be a fülkébe. Bátyám is szokta használni a spanifert, de csak olyan helyen amirõl tudja hogy nem megbízható.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Az én apum is annó járt így csak õ nem ébredt fel amikor az ajtót kinyitották hanem reggel vette észre, azóta mindig a biztonsági övet oda tekeri az ajtón a kapaszkodóra!

DJKonya
Bátyám is mesélt olyan "õrzött parkolóról" hogy van egy öreg mangalica portás és kész, semmi kamera, kutya vagy kerítés, és ezt nevezik õrzött parkolónak. Persze azért tényleg vannak olyanok ahol elég komoly a biztonsági rendszer.

kazai21
Volt hasonló esett egy magyar sofõrrel,Dél-olaszba vitt cigit be megy a kútra mondja a kutasnak,hogy figyelje már a kamiont mert elmegy WC-re,ne félj utána már nem kellett visszaülni a kamionba. De ugye Dél-olasz már parás hely....

Köszi Tomi! 😊<#vigyor3>

94mike
igenigen,õkis oda viszik,hát figyelj..faterom örzött parkolóba rabolták ki,mikor hûtõket vitt,nem a rakományt,hanem apu dolgait loptákel..még tavaly,az egész parkolót kirabolták,faterom arra kelt h nyilt az ajto,valamit befujtak..ennyit az õrzött parkolókrol,ha elakarják vinni,el viszik a hütõsbölis..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

DJKonya
Hát végül is ez a cég felelõssége, de azért nem jellemzõ, sokkal biztonságosabb egy hûtõbe vagy egy száraz dobozosba. És legalább õrzött parkolóba pihentek? Ahol bátyám dolgozik ott volt 3 vagy 4 éve hogy ponyvással vittek Spanyolba laptopot. Franciába megrövidítették a kamion 1 raklap laptoppal, azóta mindig, ha van szabad hûtõ akkor hûtõben viszik.

94mike
Simán..faterék Bérczespednél a 4,10 méter magas tandemba plazma tévéket vittek mindig..

DJKonya
És ponyváson mióta szállítanak ilyen nagy értékû rakományt?

sztics
köszi 😄

Tomika001
Blum: Fasza! <#eljen>
Kis-Tizedes: Ez is fasza! <#eljen>
Sztics: Szép Scania!<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

kazai21
márkálya?:S

hogyan lehet kikapcsolni hogy ne büntessenek meg gyors hajtásért????
Köszi szépen! 😊<#vigyor3>

Zsolti: Neked is köszi <#vigyor3>

94mike
<#idiota> Mert gondolom az mehet hétvégénis..( amíg a rendõr észrenem veszi h mit visz,de sztem arra nincs így rá festve h autóalkatrész😄 na mind1,csak fura..)

zsolt015
szép gép😄😄
kis-tizedes neked is szép a géped

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

RS
A Jó Trans is autóalkatrészt szállít hûtõsbe. 😄

Kis-Tizedes: Fasza gép.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

végül is jah. xD

94mike
Aznekemis leesett.... vagyis h mtudom h nem az a márkálya..xD
de...Grundig? ponyváson még oké,de hütõn..

'-.- ha van valami a pótón az nem aszt jelenti h az a pót neve!-.-

kamionoskiki
Valaki legyen olyan kedves és segítsen letextúrázni egy kamion!!Egy Danz féle man tgx!aki segít írjon privit.Nagyon szépen köszönöm

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

MANos Viktor
Amúgy igen... xD

sztics
Fõnõk szolt hogy induljak :S
De azért útközben megálltam pihizni

Szép gépek/képek 😄

94mike
Grundig&hütõs pótkocsi?

Quiksilver
ejhaaa gyönyörû szép gép..köszi a letöltést<#worship>

Oké! xD<#idiota>

MANos Viktor
Te telepi tróger<#idiota><#eljen>
Mérnem állsz be mellém? Majd átakasztunk arra a konténerre azt a sínen meg leakasztjuk oszt betudsz állni az én gépem mellé. :L😄

<#hawaii>Telepen<#hawaii>

Gell97 kolega
bjutiful <#eljen>

Mára vége. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep