German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#21391: 😄 Legalább csinálunk egy kis hangulatot 😛
#21392: Ááá dehogy, elmegy egy másikért... xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
Jah vagy kárt tesz a Scania-ba akkor te eveszed a fröccsét akkor biztos vigyáz a gépre! <#idiota>#idiota>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#21389: Jajj hallod múltkor ott biciklizett mögöttem a telepen mikor tolattam be a helyemre azt nekiért a pótnak a surrantója azt ellökte, csak ordibálást hallottam azt gyorsan megálltam. xDxD<#idiota>#idiota>
Amúgy fasza a géped! 😄

😄
#21360:<#eljen>#eljen>
#21356:<#eljen>#eljen>
#21351:<#eljen>#eljen>
#21315:<#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
fogadjunk, hogy: vagy a kereken, vagy a platónak a felmászókán(vagy kezelõpult, vagy nem tom h mi a neve de tod h mire gondolok) xD
www.szobi.picturepush.com
#21359: Neked is! <#smile>#smile>
#21364: <#smile>#smile>
Viktor, Luspy: Faszák a képek/gépek! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Lámpás Jimy
Papírozás.
Úton.
Ide kell billenteni mert másfajta anyagot hoztam.
[b]Vége. (Zsömi: A kulcs a helyén, az ülést visszaállítottam ahogy volt meg megpucoltam a tükröket.<#idiota>#idiota>)
#21356: Fasza képek és gép!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bocs, de most nemtom mirõl van szó😄 :|
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Mit láttál egyik honlapon?
te keresel egy kamiont és kérsz linket,válaszolnak:
te én nemtom hogy honnan lehet de ma már láttam egyik honlapon
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB