German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#21923: Alap 1.04-es definitiont kell átírni, azokat a részeket mint ami a banner alatti "Kamionok áthelyezése Euro Truck Simulator-bõl German Truck Simulator-be" található.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Ha be rakok egy kamiont akkor mit kell átírni hogy fusson 1.04 alatt is? Legalább is én erre a problémára gyanakszok mert most ki próbáltam 4 kamiont is és mind a 4-nél kifagy a játék, de pótkocsit amit eddig beraktam elsõre mûködik.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi equipo favorito: Real Madrid
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Igen,tudom,hogy a skinen még van javítani való...
Meg még az egész változni fog.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Vélemény jöhet 😊
Segitségért köszönet: Blum,Nenus!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Lámpás Jimy
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Valaki küldene nekem pm-ben egy magasított schwarzmûller bilencspótot?
Csak akkor ha nem privát.
Nagyon megköszönném!
mindenkinek gratula faszák lettek a gépek 😉
énis elkészültem a scaniám v3.0-ás verziójával 😄 javítottam azokat amiket blum is mondott megcsináltam a hátulját, a ködlámpa megkapta azt a 4-led panelt (3. kép). mondjuk még majd a karoszéria matját átkell írni aztán majd lesz valahogy 😄 nekem elég bejövös 😄 nemtom mondjátok sztetek mit változtassak még rajta
jah am Ts4aba amiket adtál kék led-dummy nevet az nem jó legalábbis nálam nem világít :S ha esetleg valaki tudna kék ledet akkor azt nagyon megköszönném 😉
tehát a képek 😉
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Blum: Faszaa!😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Már azelõtt rajta volt,mielõtt Varsányi adta volna a hátulját.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az alvázat,hátsó sárvédõket...szóval a komplett hátsó részt nagyon köszönöm Varsányinak! <#worship>#worship>

Már csak az a magnum kéne lennétek szivesek linkelni?:S Én nem találok sehol : )
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*