German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Szájat mondtam<#idiota>
Am naon cool<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

MANos Viktor
Nagyon ottvan! 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Tinka123
Nah hûtõrácsa javitva, felsõ logó lemodellezve; )

#22028: Pofája a lónak van meg neked ; O

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Cargobull
Szép

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

Gell97 kolega
az aláírásod az nagy, ezt monták faternak is mikor rászolt a hûtõsre h miért áll be a parkoló közepére, aztán fater kiküldte kollégáival😄

am gyönyörû skin😄

Szabcsa
Szép gép! látom neked is bejön ez a volvó.. 😄
én is imádom az enyémet😄 --->

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

<#eljen><#eljen><#eljen>

kazai21
Köszi skacok😄D

Mi equipo favorito: Real Madrid

Atikah
van jobb alap modell is

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

kislancos
fasza!

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

R420
<#eljen><#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
ja akkor nem szóltam 😄

The Truck Is My Life

Tinka123
Ezt az egészet én kezdtem el...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Mindenki ezzel gyün ? 😄

The Truck Is My Life

Tinka123
Hali a tetején a logot igazitom, illetve modellezni fogom csak most nem volt kedvem, nah szval eredeti és amit én kezdtem el ; D

Jah! xD

94mike
Elismerésem😮 kurvajóó<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Hát az te vagy 😄

De én nem úgy hívom! <#beka3> xD<#idiota>
#22002: Én akkor is MAN-NAK fogom hívni és nem MAN-NEK! xD
Ez épp olyan, mint amikor még Renault Magnumunk volt aztán az egyik ismerõsünk mondta, hogy ez MAKK motoros ugye? xD<#idiota>

luspaydavid
Azt én se mondtam 😊

The Truck Is My Life

Fasza lett! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
Jóféle. <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DoggY55
<#wow1>Legszebb volvo amit láttam!Grat!<#eljen>

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com

Gell97 kolega
szép lesz !

Kazai:Szép volvo

Tinka123
Én azt nem mondtam, hogy máshogy nem lehet nevezni: )

luspaydavid
Van aki így van aki úgy mondja.

The Truck Is My Life

Tinka123
Sokan ugy nevezik(nem helytelen) hogy eM áÁ eN 😄
Ha olvastad a Camion Truck 'n' bust akkor ott igy irják : )

jól írta.

CB: Kis Lámpás Jimy

Nem Man-nek kell ejteni hanem ahogy írod, Man-nak

luspaydavid
fajin ! <#eljen>

The Truck Is My Life

Cargobull
Szép lesz az M.A.N.-en

Tinka123
Nice<#eljen>

tuzfal3
Adja<#eljen>

Opel Movano 2.8DTi

tuzfal3
Adja<#eljen>

Opel Movano 2.8DTi

kazai21
Új szerelvény..<#hawaii>

Mi equipo favorito: Real Madrid

szabii98
Jajj te Ékszerméker<#eljen><#eljen>
Nagyon jó lett 😊

I met God. She's black

94mike
(:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Eléggé értek a játékhoz,de ahogy most fogalmaztál,azt nem hogy õ,de még én sem értettem meg. Mondatvégi írásjelekrõl hallottál már? Az egész HSZ 1 mondat...
Egyáltalán minek (próbálod?) elmagyarázni,ha egyszer bannerban világosan le van írva?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

russh12
a bannerben megtallálható hogy rakhatók át kamionok etsböl gts-be nah azokat a sorokat amiket ott is látsz megkeresed a kamionod def fájlába és kiszedsz a gts-ed base.scs-éböl egy alap kamion deefit(ha scania a szériát akarsz akkor magátöl értetõdõen azt szedsz k ia base scs-böl) és amiket kimásoltál sorokat azokat beillesztgeted az alap definitionba amit kiszedtél a base scs-böl ha ezzel kész vagy akkor visszateszed raktározással a kamionod scs-ébe a definitont és kész is ha így se jó akkor nem tom....

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Sziasztok! Már egy jó ideje játszok ezzel a játékkal és szeretem volna berakni új kamionokat és pótokat de ha berakom mindig ki fagy a játék be töltésnél már próbáltam mindent patchal is nélküle is de ugyan az mindig ki fagy egyedül a kilométer órát tudtam ki cserélni,ha valakinek esetleg van vmi ötlete létszi írjon.
elõre is köszönöm a segítségeteket

zsolt015
The log file exceeded its limit size, truncated. ezt miért írja ki mikor a Kiel-be akarok menni?

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Cargobull
Sorry Peti1990-nek akartam

Cargobull
Ez nagyon oda basz<#eljen><#eljen>

Peti 1990
kÖszi mindenkinek!

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

RS
+1 <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
<#eljen> Szép szerelvény. 😄

The Truck Is My Life

kislancos
de szép!😊

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Peti 1990
Ismét hoztam 2 képet<#wave>

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

Ez fasza! 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DoggY55
Gurultam a régi vassal!

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com