German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mindegy hogy milyen!
Mert nem sikerül!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#23226: Fasza lesz! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Lámpás Jimy
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amjó<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Jóéjt!<#wave>#wave>
I met God. She's black
Ez egy játék ti balfaszok! "Jaaj,nem állhatsz abban a homokozóban,ahol én szoktam napi 128 képet csinálni"
Ilyent még nem basztam...xDD Kapjatok már észhez kicsit srácok...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
I met God. She's black
Am köszi, ötletet adtál egy Scaniahoz😛
I met God. She's black
még mindig ugyanaz a probléma... amint berakok egy vontatót kibasz a játék.. de minden más fut rendesen
Itt a log
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
The Truck Is My Life
Mert nem értek hozzá xD Zmodelerben oké, ha megcsinálom, de onnan már nem tudom, egyáltalán xD
Mér nem raksz bele pár cuccot? :-)
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Mi equipo favorito: Real Madrid
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
na de én nem folytatom mert hülyeség meg nem is érdekel!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)