German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bannerba a 2. cucc :L
#23539: Igen nálam is szokott lenni, az elõbb is pont az volt :S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Hogyan lehet a játékba sofõröket alkalmazni?
am köszi mindenkinek <#vigyor>#vigyor>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy fasza képek!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Valaki nem tudna nekem egy linket küldeni vagy mondani hogy hogyan csináljam meg ezt,mert a fülkének csak a hátúja van meg amit ati csinált scania-t és belülrõl felül ilyen!!!????Segítsetek lécszíves!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://maktoko.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
itatok..
billentés elött alá iratok..
kávézok eggyet..
fordulás ki
haza felé is megáltam kávézni a nagy ködben..
beértem a telepre,gyors beírom a rendszámom..
eggyenlõre ennyi..
Még este préselek bele 2000 km-t..
bocsi a rengeteg képért..:S
Elõbb még T-Comos volt:L
Amúgy naon szép<#eljen>#eljen>
#23514:
Ezis szép<#eljen>#eljen>
I met God. She's black

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
I met God. She's black
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
<#szomoru1>#szomoru1>Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Remélem nem sértõdsz meg a kritikán!
Hivatás az Életért!
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
CB: Kis Lámpás Jimy
Na de ez mitõl van? Piszkáltam kicsit a def-jét. Lehet valamit elszórtam?<#hehe>#hehe><#beka2>#beka2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#23486-ez is szép.