German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#23787:szép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#23789:<#eljen>#eljen>
#23792:Jó lesz ez.<#eljen>#eljen>
5***** !!!
Szép!
Grat.
<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Köszi😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Persze, feldobom este valahova.<#hawaii>#hawaii>
A pótot majd feltudod nekem tölteni mert a hülye sendspace már nem engedi letölteni :S
Bandázás...<#idiota>#idiota>
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Fasza lett
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Atikah köszi a feliratot és a szúrókat.<#puszis>#puszis>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Pályán
Hátulról
Helyi farmer lekapott, majd megállított és odaadta a képet 😊
Pihi
Hétvége<#smile>#smile>
THX, inkább lehagyom a gépemrõl😄
CB: Kis Lámpás Jimy
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
hétfõn indulás.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lipcse.
Kanyarodás a pályára.
Ürítés után.
Hétvége. <#pias>#pias>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CB: Kis Lámpás Jimy
(kinek mi<#buck>#buck>)
Csinálgattam reggel a scaniámat amit sikerült eddig: ledsor a fényszórba. És az S-betü már világít 😄 Kb egy óra volt mire megcsináltam csak az s-betüt 😄 . De talán a többi már könnyebb lesz 😉
Ui.: a hûtõrácsot ne nézzétek valami összekeveredett a pmd-be vagy nem tom majd újra kell konvertálni az egészet 😉
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
lehet egy olyan kérésem valakitöl hogy ha van egykis ideje átirja ezt nekem GTS be?
lécci THX
DAF MAN
#23745: Milyen kedves ember. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
#23747: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lehet-e olyat, hogy "visszapörgeted" az idõt? vgyis hogy a mentésedet valahogy megbütykölni, hogy egy bizonyos ponttol töltsön be? <#nemtudom>#nemtudom>
felfele
pályán
pihi
új rendszám😄