German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd ha nekem kell akkor csinálok magamnak! de ez gondolom ésszerû
#23891: te meg ne célozgass

<#buck>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tinka123
Azért neeeemm 😛<#hehe>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Meglévõ alkatrészekbõl egy kis "fúrás-faragással" még a legbalfaszabb is megcsinálja...<#hehe>

Hajrá akkor, de nehogy low poly legyen!😊
Persze, lehet tud akkor moddolni, de modellezni nemhiszem. Már kb 100 szor elmondták h a moddolás nem egyenlõ a modellezéssel!

CB: Kis Lámpás Jimy

Tegyél képet,ha kész vagy! 😊

Megcsinálnám magamnak ez nem túl nagy munka!

ha már kell neki a lámpa, akkor csak ért valamit hozzá legalábbis én ezt így gondolom!

Te is Zmodelerrel foglalkozol,mégsem csináltál meg magadnak még lófa**t sem...

Mert te megcsinálnád magadnak??? 😊 Honnan veszed h ért is hozzá?

attól független, hogy nem értitek hogy mit írtam, még ugyan úgy megcsinálhatja magának, ha már zmodelerel foglalkozik...

russh12
hallod okosan xDDD 😄😄

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy belépek a játékba és kiválasztom hogy honnan szeretnék indulni és tölt egy kicsit és azt írja hogy a German Truck Simulator mûködése leállt! Ezt miért írja?
RS
Nem.
Nézd meg kinek válaszolt.
Ja, és válasz erre gomb.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Maktoko
Én....??

http://maktoko.picturepush.com

okosabb lettél volna ha ezt a hsz-t nem írtad volna le... 😄

kazai21
úristen...<#wilting><#lama>

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS
Ezen van.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

<#wilting>

luspaydavid
De õ a lámpákra gondolt...

The Truck Is My Life

most írok valami okosat!
ez nem a játékból kivett kép!😄

TEHÁT CSINÁLD MEG MAGADNAAAAAAAK!

Maktoko
Helló mindenkinek!
Az 1 scaniának a fölsö lámpájáról és a alul arról kocka lámpájáról tudna valaki linket küldeni??Hálás lennék neki!<#worship><#worship><#worship>

http://maktoko.picturepush.com

Ryder159
<#eljen><#eljen>

zsolt015
beteg😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

russh12
hmm értem 😉 😄 megfontalandó tanács madj meglátom csak aza baj hogy már neke mis annyira fagy a zmod hogy agyhalál ezt csinálni. XD amúgy meg nagyon zsír a géped 😉

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Nekem részben tetszik, csak én a ledezést nem így oldanám meg. A SCANIA, R560, V8 feliratba tennék ledeket inkább, de nem sûrûn, mert így nem annyira látszódik. A lámpában csak az az 1 ív nekem szvsz nem tetszik, inkább úgy old meg mint nállam van. A rendszámtábla körüli ledezést se így oldanám meg, nem raknám körbe leddel, minek?

Gépem

Enyémet már nem tudom sajnos lámpázni tovább, pedig lett még 1 ötletem. A Zmod kiakad😄D

russh12
kösz-kösz 😉 😄

#23867 igggen azon már énis gondolkoztam de ma már semmi képpen nem mert nem láto ka sok kis zöld kockátol xDDD már összefolynak xDD
de majd valamikor megcsinálom az biztos 😄

RS
Ez igen. 😄

Tinka123
Rendszámról töröld õket, meg ahogy mondtad a V8 logónál is csinálj vmit :L
Am fasza Ts4bának biztos tetszik😄<#hehe><#vigyor3>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

russh12
sziasztok!
Asszem kész a dummy-szörny xDD. Kicsit szerintem sok lett az alján a V8 logónál de majd átírom hogy halványabb led legyen ott és már fasza is lesz. De ahoz ma már nicns kedvem megint 600 dummy-t eggyesével átírni xDD

ezt csak így mert nagy 😄

Ryder159
de hogy kell regisztrálni???<#pardon1><#szomoru1>

Ryder159
ááááá kössz régóta keresem ezt a mapot!!!!! THX

bboyatty
Ok. Köszi a gyors választ. <#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Érdemes. Sokat játszottam rajta én is.

bboyatty
Köszi!
Azt meg se kérdeztem, hogy érdemes-e letölteni? 😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

LINK

(Regisztráció után tudsz az oldalról letölteni)
Valamint a maphoz kelleni fog az 1.3-as patch is.

Falkon
Gyönyörû lesz, csak ne b*zd el mindenféle csicsás szarokkal!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bboyatty
Errõl a mapról valaki esetleg egy mûködõ linket tud adni?<#wave>

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Tomika boy
Alakul😛

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tomika001
Széép! <#eljen>
#23849: Fasza lesz! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Kistódi
Jó Estét Mindenkinek! Lenne valakinek egy 1.00-ás nem alap map és nem olyan hogy 1-2 úttal kiegészített megköszönném ha valaki írna. Köszönöm!<#help><#help><#help>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

RS
<#eljen>

Ryder159
<#wow1>

Rubio

Üdvözlet!

Találtam egy pótot az ETS-hez, mivel megtetszett tettem egy kísérletet a játékba betenni. Szóval ez az elsõ próbám a póttal. Nem tudom, hogy ki csinálta, de nekem tetszik! Csak úgy mint a truck! Azt sem tudom, hogy ki csinálta, de valahogy nekem az is teszik <#nevetes1>:

OMG, Pistike alkot😊

luspaydavid
Nem tud ajánlani valaki egy jó Scania R Toplin-os modellt ?

The Truck Is My Life

Tomika boy

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Gell97 kolega
<#eljen>

zsolt015
<#eljen>

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

VERESS 96
LOcarGo skint neki! 😄

MANos Viktor
Szép Volvo!<#eljen><#eljen><#vigyor3>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/