47495
German Truck Simulator
-
BigdaweM12 #45636 lehet csak engem zavar, de nagyon idegesítő, hogy szinte az összes részben bennhagyták azt a (szerintem hibát), hogy kanyarodás közben ki driftel az egész kamion... mintha jégen csúszna. kisebb kanyarokban is. jól elvagyok a játékkal de ez sokszor nagyon elveszi tőle a kedvem... nem tud valaki valami MOD-ot vagy akármit ami ezt kijavítja? -
#45635 Napot! :)
Szép gépek/képek -
#45634 Tetszetős! -
#45633 [center]
-
#45632 Jó névtábla, jó képek és vagány volvo!
-
lusti12 #45631 Hello!
Este indulás.
Új névtábla.
Taki,KutiZsolt:Szép gépek/képek! -
BigdaweM12 #45630 hello mindenkinek. térkép szerkesztésben szeretnék segítséget kérni. van az alap GTS map, Kiel és Rostock közötti útvonalom van egy nyaraló övezet vagy strand féle, és van 1 befejezetlen út arra. (naggyából meg tudom mutatni a képen melyikre gondolok, nem a legjobb de ki lehet igazodni rajta:
azt az utat szeretném folytatni valahogy, a strandhoz parkolót, hotelt meg egy benzinkutat. nem egy nagyvárost képzelek oda csak egy kisebb nyaraló övezet félét. tudna ebben segíteni valaki? -
#45629 [center]
-
taki, lusti, gigamen : szep gepek fiuk;)
-
#45627 [center]
ˆ@ lusti12: -
lusti12 #45626 Hello!
Hollandia.
Taki:Nagyonszép munka
Gigamen: -
#45625 Sziasztok!
Szép gépek!
Megjött az új ezüstcsapat:
-
#45624 Köszönöm!
Igen. -
#45623 Szépen alakul.
A belső nézetben a két holttértükröt a "hood"-ba raktad bele? -
#45622 [center]
-
#45621 szép estét!
egy kép így estére:
lusti: király! -
#45620 köszönöm -
Lusti -
lusti12 #45618 Pont most jöttem az olaszoktól,Lengyelország fele tartok éppen.:D
-
LiTTLee #45617 Lassan indulás Olaszba
Bullseye: Köszi tied is nice :)
Lusti: Merre mész??? -
Tsaba01 #45616 config.cfg be engedélyezet a developer-t majd játékban nyomsz egy "ö" betűt, és numerikus billentyűzettel irányítod a szabad kamerát. -
lusti12 #45615 Hello!
Lassan indulás.
Bullseye:Szép -
#45614 Sziasztok a elég amatőr kérdés de hogy tudok ilyen jó képeket csinálni a kamionról mármint melyik kamerával mert ilyen képeket az alap kamerákkal nem lehet csinálni. -
#45613 Köszi a választ. Akkor marad az open career. -
#45612 Szép estét.
LiTTLee, lusti, gigamen: jó képek.
#45611, bboyati: elég macerás. Vagy az összes "gyári" pót helyére ugyanazt kell konvertálni, vagy szétdúlni a definiciós fájlokat, hogy minden árúra ugyanazt rendelje hozzá.
Ez utóbbi akkor gond, ha az un. "company look" nem teljes, pl. egy ponyvás pót akkor tud a reefer helyére kerülni, ha a pmc fájlja megfelelően át van alakítva olyanra, mint a reefer pótoké.
Száz szónak is egy a vége: lehetséges, de igen macerás, sok kínlódással, bizonytalan végeredménnyel.
Ennél egyszerűbb mód valamelyik open career modifikáció használata, annak segítségével bármelyik pótot választhatod.
Két kép máról:
-
#45611 Helló, azt esetleg meg lehet csinálni, hogy az összes pótkocsit egy pótkocsira cserélni, szóval úgy értem, hogy minden szállítmánynál ugyan az a pót jelenjen meg. Remélem nem kérdeztem túl nagy ökörséget. Előre köszi a válaszokat. -
LiTTLee #45610 45-ös a Svájc-Német határon
Hétvége
Ez a Reis Korn Map -
lusti12 #45609 Hello!
45-ös.
-
#45608 Jó képek :) szabad tudni ez melyik map ? -
LiTTLee #45607 Sziasztok!
A múlt héten
-
lusti12 #45606 Jó éjt mindenkinek!
Gigamen: -
Jók a képek fiúk! -
Hajnali indulás Moszkvából - Olsztyn -ba -
#45603 Sziasztok!
Próbálgattam egy eredeti pdd-t átírni egy kereszteződéshez (pár adatot töröltem a pdd ből és módosítottam, a koordinátákat). Meg szeretném nétzni játékba, hogy használják az AI-k, de egy ai se megy a kereszteződés fele meg az egész városba sem.
Két kérdésem lenne ezzel a témával kapcsolatban:
Lehet-e növelni a forgalmat a városban, ha igen akkor hogyan?
Esetleg van-e olyan opció, hogy már az editorba használják az AI-k az utat,prefab-ot.
És ha berakom a módosított pdd-t akkor valamikor kifagy a játék és ezt írja a log:
20:05:44 : f:\devel\eurotruck_at\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(452): ??A?$array_t@Ucurve_t@traffic_u@prism@@@prism@@QBEABUcurve_t@traffic_u@1@I@Z: Index outside array boundaries.
Légyszi segítsetek. -
Megrakodtam, irány az országút
Szép gépek! -
#45601 hello'
szép gépek fiúk
..mi történt a jobb lámpa alsó felével?? -
#45600 szép napot!
hát a húzó az már így oké majd a pótnak kellene valami normális skint adni esetleg valaki tudna benne majd segíteni?
nagyon megköszönném!
oldalak:
a gép:
ilyen problémákkal szenvedek hogy lehetne javítani hogy ne dőlöngéljen?
faszák a gépek! -
#45599 -
lusti12 #45598 Hello!
Poznan fele.
Bullseye:Nagyonszép -