German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berakod ha kész ugye?😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nagyon szép gépek készülnek mostanában is!
Na és még valami mivel nem nagyon nézegetem ezt a topikot eztért egy oylan kérdésem kérésem lenne valakinek nincsen véletlenül TOPLINE-s feliratja zmodiba ami model.Köszönöm szépen a segítséget!
És ha van pls egy linket kaphatnék.
Köszönöm szépen!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Credits:
-Danz
-Benjamin Volder
-Thetropper
-Nenus
-Dylan96
-Czuki
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
megyek
jó éjszakát
testvéreim
mélyre
benyaltál
mindent
testvérem
véletlen nem buktál magyarból?
Mi equipo favorito: Real Madrid
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Más:
Amúgy sokan mondták rá,hogy egy köcsög,szerintem nem az jól elbeszélgettem vele meg adott 1-2 ötletet..
Mi equipo favorito: Real Madrid
#24275: Ez nagyon dzsukel lett tezsvíírem!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nem értem, semmi baja nem volt 😞
Miért ilyen sárga a sárvédõ?:S
I met God. She's black
Am fönn vana Bannerba legfelül"Segitség a kormány beállitásához" eere katt és ott a kép😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
NENUS:Amit adtál azért köszi😊
BIKICSUNÁJ:Mért lenne azt teszel vele amit szeretnél😊
I met God. She's black
Na de tisztázodott a dolog MSN-n Mert Vajo nekem at mondta hogy nem látott még tölem 1 MAN-t se! aztán mutattam neki vagy 5,6-ot amit én alakitottam át és bocsánatot kért😊
A scaniak meg csak ugy beestek 1,2 azt ennyi😊
Én már elég régóta Man-al megyek csak közbe esett egy két scania!Amugy azt csinálok amit akarok lófasz közöd sincs hozzá!Meg nem is tudom kettönt közül ki a "kopis kecy"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
24254:azt nem hiszem hogy belinkelik neked mert az privi
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
letöltés
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
V-Power Shell
Kellene nekem ez a MAN valaki ide sg-re legyenszives belinkelni,ha már nincs fenn neten és ha valakinek megvan legyenszives feltölteni valahova!
Köszönöm elõre is!😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#24238:<#eljen>#eljen>
#24241:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Blum, a tied se kutya!<#wink>#wink>
I met God. She's black