German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki egy ilyen man-t nem tudna linkelni???
V-Power Shell
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
I met God. She's black
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ZModban meg kell csinálni a modellt ugye?:S
I met God. She's black
Ügyi vagy😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Am, végreee, ETS Aból elõször sikerült átrakni a kamiont GTS Bbe 😄
Most keresek rá gámit😛
I met God. She's black
Azt elfeljtettem írni hogy ETS-es def van benne.
Vigyétek.
PMG Státusz:Zárva léccives ne hekkeljétek mert akkor több munkát nem adok ki.Ja és kerék nincs rajta az neked kell rárakni.
Letöltés/Download.
Aki szinte nincs itt az elejétõl annak nehéz beilleszkedni...és olyankor mindenki mondja magában, na megint egy balek.De azért vannak kivételek, akik ETSben is már az elejétõl, vagy a Diesel Dogos HG korszak elejétõl jött, az beilleszkedett(bocsi Blum ha rosszul írtam, a firefox nem húzta alá.<#hehe>#hehe>).
És megint mondom, tisztelet a kivételnek.
#25332:
Ezt a pótot te raktad át GTSbe?Ha nem, linket tudnál adni?<#vigyor0>#vigyor0>
I met God. She's black
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Am. szép, letisztut,egyszerû,nem csicsás.Grat!
Opel Movano 2.8DTi
Sztics: Tetszik ez a szerelvény. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kalee nagyon szép
Ákos tied is szép
Kazai ez is szép
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
CB: Kis Lámpás Jimy
Opel Movano 2.8DTi
pedig de...
Amúgy..használni kéne a VÁLASZ ERRE gombot,szerintem nem csak én vagyok így vele!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Csak 15 mat van rajta<#vigyor0>#vigyor0> viszont majdnem 1500000 poly...<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
#25300: Az a helyzet, hogy pontosan ilyennel sajnos nem tudok szolgálni, de olvass vissza néhány oldalt, mivel egyik hsz-ben már linkeltek egy XLX-et, kép is van róla... 😊
#25302: Nagyon szép lett a géped, gratula hozzá!!! 😊
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
És ha csak ezért jöttél ide, nem sok jövõd van ebben a topikban.
Kalee: Szép munka! <#eljen>#eljen> Azért megnézném feketében is. 😊