German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Hivatás az Életért!
Tudnátok linekelni néhány kamion-t ami mûködik az ATS-be?Mert eddig akárhányszor töltöttem le vmit soha se mûködött.
Valamint a netes rádiónak milyen fájlrendszerûnek kell lennie?
Mega flarepack
Elõre is köszi!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ha tudnam zmodelezni akkor en is pont ilyet csinalnam
V-Power Shell
Nekem fõleg a tetõspoiler és a spoiler tartók tettszenek<#smile>#smile>
Kicseréltem a kábelokat rajta, és hát kapott egy kannatartót, meg egy létratartót is... 😊
Ez meg már a komplett szerelvény:
[/url][/img]
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy nincs mit - csak összehozzuk. 😄
Ha ismered ifadriver-t,akkor tõle kérdezd,a képet Õ tette fel egy orosz oldalra.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
csak ennyi...ha kell akkor van több+nagyobb méret+PNG, csak ide így töltöttem fel...
www.szobi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
az enyémcsak 400-as😞
Elõre is köszi!
am vajo: sztem nem igaz, gondolj visza, ifedriver, csinált ilyen MO "vázlatot" ETS-hez is 😄
és még valami...ezt nézd meg, ha még netán nem láttad
www.szobi.picturepush.com