German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután gondom akadt a kormány beállításával,elolvastam az idevonatkozó részt itt, de nem oldódott meg a kínom.
Hiába tekerem el a beállításnál balra, nem érzi a program, a pedált bezzeg igen.
Bárkinek valami ötler?
CB: Kis Lámpás Jimy
#26256: Juj de hülye vagy, nem tod mi az, hogy privát?
<#awink>#awink>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
feltettem aaz osztrák cuccot,és elinditóttam,új játék,és kidobott amikorbent volt a tgx,kivettem,jó lett.miért van?:S
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
#26250: én a határon vok még...holnap kell leraknom Gyõrben <#idiota>#idiota>
www.szobi.picturepush.com

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://maktoko.picturepush.com
#26238: Szép <#eljen>#eljen>
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
de mivel nem áll jól neki ezért BIZTOS, h le lesz cserélve.
szép képek zsömi<#integet2>#integet2>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Blum ez nagyon jó lett!!!
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Megnézem hogy áll az enyém mögött 😊
Bányában:
Billentés:
Éjjeli billentés:
El mentem megrakodni de szerencsére nem kell ma márt le vinni, így pihi van<#vigyor3>#vigyor3>.:
Pótról egy linket kaphatnék? 😄
CB: Kis Lámpás Jimy
Mi equipo favorito: Real Madrid
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A segítségeteket kérném,ha nem gond: Lakott területen kívül a 90km/h-át mennyivel lehet meghaladni,hogy ne legyen gyorshajtás büntetés? Nekem van amikor engedi a 100-at valamikor már büntet. Hogy mûködik? Válaszotokat elõre is köszönöm!