German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Luspy: <#worship>#worship>
Opel Movano 2.8DTi
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Kösz mindenkinek 😊 , van még vele munka.
Interiort egyenlõre nem tervezek hozzá, elég volt ezt is megcsinálni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Beta...

Aki csinálta a Gartner Intertrans Hungária Kft. weboldalt,az játékbeli fuvarozás???
http://maktoko.picturepush.com
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Pihi után.
Dortmundban beütöttem a mûszak végét.

Kis segítséget szeretnék kérni. Vettem egy logitech rumblepad-ot, amit felismer a win és a játék (bill + rumble...) is. Viszont ha betölt a játék akkor csak a billentyûzetrõl tudom irányítani a játékot, vagyis a játékvezérlõ nem mûködik. Kérdés: mit tegyek, hogy rendesen mûködjön a játékvezérlõ?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Olvasva a honlapjukat ETS 2 lesz.Nekem még sok ujdonságot hoz a játék,de lehet másoknak nem.😊
tényleg..Holvan?:|
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
nállam mondjuk sehol nem fagyki,volt 1 kamion..ahol viszont mindennel:|
televan modollva a játékom,és nemfagyki😊
Van egy nagy problémám és a segitségetekre szorulok. Még pedig az, hogy amikor Brémába melyek be a játek lefagy <#sir>#sir>. Nem tudom, hogy miért, eltávolitottam a modokat, újra raktam a játékot és akkor is lefagyot. Fogalmam sincs h mi lehet a probléma oka és ezért kérem a segitségeteket.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;