German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mike: Így sikerült, nem akartam tökölni, meg el is fért, aki akart.<#bee1>#bee1>
Visszakaptam a régi pótomat, és beálltam hétvégére:

jvl:köszi😊
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
asszem:|
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kiálltam kaja, aztán tûz csucsu! Ezt a fuvart még ma be kell fejezni!<#wow1>#wow1>

Ma is sok szép gép/kép!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
#28739: Köszi! <#smile>#smile>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#28737: szintén a garázsos fotó viszi a prímet. <#eljen>#eljen>
#28735: szépen alakul.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Határon.
Szép!
Lemostam, kitakarítottam, megtankoltam. 😄
Erre a hétre vége. <#pias>#pias>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
[/url][/img]
[/url][/img]
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Nagyon fasza mindenki gépe! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Kérdeznék valamit:
Hova való ez a alkatrész a kamionra?

http://maktoko.picturepush.com
Nem sorolom: mindenkinek király a gépe!
MSN cím: [email protected]
MAN TGA 18.530