German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Felrakó: Németország, Nürnberg Nord-Süd
Lerakó: Magyarország, Gyöngyös Horváth Rudolf
Végre haza!
kb. 50 perc alatt meg is raktak néhány raklapnyi konzervvel
Határig meg sem álltam, itt is csak 20 percre
Ez már itt Ausztria
Megálltam, este mentem tovább
Jövõ héten újra ki, addig is...<#pias>#pias><#integet2>#integet2>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amúgy köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mi equipo favorito: Real Madrid
Am köszi a tied is ott van a szeren!<#eljen>#eljen>
Salzburgba láttalak!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Pihenõ holnap reggelig😄
A tanktakarós Merci nagyon ott volt a szeren! <#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Õ is úgy csinálta,az nem különálló elem...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
öö hogy mondjam..ami az ajtó ablaka mellet van,és igen muszály😄DD találtam egy modellt aminvan ilyen,de halott a link:C
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kis biggy:Köszi😊
Mike😮ldal nincs is fekete elem!
Am nem privát de muszály mindig kunyizni?😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#29225: Ez zsír! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Vélemény jöhet😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Kitakarítottam a pótot+megtankoltam a gépet<#hawaii>#hawaii>
Hétfõn rakodás és go tovább😄<#hawaii>#hawaii>

MAN TGA 18.530
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB: Kis Lámpás Jimy
Elõre is kösz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.