German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy nem rossz, de az a dögrács nem illik rá!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Na de ne OFF-oljuk!
Bocs RS!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#29957: Köszi!
Mer mér?<#idiota>#idiota>
#29958: Köszi!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

The Truck Is My Life
Nem idegesíteni akarok vele titeket. Hiába másolom be a modba az scs-ket nem jelenik meg semmi a játékba. Sõt valamelyikkel ki is lép. Mit lehet tenni?
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Köszi RS ; )
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://doggieme1.picturepush.com/
Bár errõl a napellenzõrõl ez jut eszembe:
Nem lenne csúnya ha ezt összedobnád!
De te tudod!
Csabi: Szín még nem végleges....úgyis majd pakolom át 3DS Max-ba,ott majd játszadozok a színekkel. Amúgy szerintem sem az igazi...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Majd még épül persze tovább is,tele vagyok ötletekkel. Csak az idõ....

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!