German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nem tudsz ilyen pótot aminek van elsõ kereke nem csak a nagy semmi? nem baj ha nem forog....

Utána jönnek az olyan bajok, hogy városok elõtt kifagy a játék aztán amit akarsz modot nem viszi kifagy vele aztán olyat is olvastam nem rég hogy nem lehet livinni benne a fuvart mert elálmosodik az emberünk és meg kell állni pihenni ott meg annyi idõ elmegy hogy már elkésel a fuvarral! :S Modolgatni meg ilyenek jó a játék, de sztem nem lehet benne kivinni egy karrier-t!
Érdemes átgondolni ! De te tudod!
Olyan bajom lenne hogy a GTS játékban elõfordul nálam olyan hogy szaggat játék közben!:S
Kérdésem a következõ:Mekkora Memóriakártyát érdemes bele venni??
Jelenlegi Memóriakártyám 512Mb
M.A.N Tga BDF Dowload
CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Lámpás Jimy
Köszönöm a SEGÍTSÉGET WILL-nek,Tescobetyárnak és azoknak akik segítetek nekem!!!És köszönöm a sok hszt akik írtak rám!!!
Man TGX XLX
#30793: szép képek/gép ! <#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
The Truck Is My Life
-De azért köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kis Bigy: Jó képek, mint mindig! <#eljen>#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Jól néz ki 😉 Valahol el kell kezdeni a modellezést 😉
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
én faterét másolltam,azér raktamrá😄
Itt van ez is de most nem az a lényeg hanem, hogy hogyan van megoldva a forgózsámoly!