German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
NEEEEEEM

The Truck Is My Life

Kistódi
ez GTS-hez van?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

ETS topikba teszek mert ezek mind azok!

VERESS 96
ráadásul nem tudom miért nem jó a kerék vagy csak ez egy szívatás... nem tudom
Nem tudsz ilyen pótot aminek van elsõ kereke nem csak a nagy semmi? nem baj ha nem forog....

jobban megnézed tényleg! <#nezze>

Hátha csak ezért a játékért akarsz bele Memóriakártyát venni szerintem felejtsd el!
Utána jönnek az olyan bajok, hogy városok elõtt kifagy a játék aztán amit akarsz modot nem viszi kifagy vele aztán olyat is olvastam nem rég hogy nem lehet livinni benne a fuvart mert elálmosodik az emberünk és meg kell állni pihenni ott meg annyi idõ elmegy hogy már elkésel a fuvarral! :S Modolgatni meg ilyenek jó a játék, de sztem nem lehet benne kivinni egy karrier-t!
Érdemes átgondolni ! De te tudod!

VERESS 96
nekem mûködik a man de a pót már az szar aztán elkezdtem skienzni a man erre kiderült hogy a ponyva és a hûtõrács egybe van mappolva.... :S (ami a ponyván az a hûtõrácson is xD) Hadd nem mondjam el mennyire gagyin néz így ki xD

Maktoko
Jó képek lettek ma is!

http://maktoko.picturepush.com

Üdv mindenkinek!

Olyan bajom lenne hogy a GTS játékban elõfordul nálam olyan hogy szaggat játék közben!:S
Kérdésem a következõ:Mekkora Memóriakártyát érdemes bele venni??
Jelenlegi Memóriakártyám 512Mb

Akkor pótlom tegnapi elmaradásom! 😄
M.A.N Tga BDF Dowload

gigamen
Pózolás

TóNyóóóóóóó
te is is te kopis😄

Naaa, már megint kezded, menjél aludni mostmár....😄

CB: Kis Lámpás Jimy

TóNyóóóóóóó
tudom😄, de azér a szerszámos láda elrendezést lekopiztad mi te szarházi😄

Atikah
dobd már ki

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

jószar. 😄

CB: Kis Lámpás Jimy

gigamen

Szép gépek
jvl445

Köszönöm a SEGÍTSÉGET WILL-nek,Tescobetyárnak és azoknak akik segítetek nekem!!!És köszönöm a sok hszt akik írtak rám!!!

Man TGX XLX

luspaydavid
Mára én is befejeztem.

#30793: szép képek/gép ! <#eljen><#vigyor5>

The Truck Is My Life

kamionoskiki
Nekem igen😄

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

RS
Az nem nagy szám. 😄
-De azért köszi!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kamionoskiki
Sztem is!És jó lett az Eu-s micsoda<#eljen>

RS
Jobb.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kamionoskiki
Egy mat csere volt!Jobb lett vagy rosszabb?

RS
Eredetileg a pótra lett volna egy cégfelirat, de meggondoltam magam, mondom akkor már nem dobom ki.

Kis Bigy: Jó képek, mint mindig! <#eljen>

Tomika001
Megrakodtam, irány Salzburg. :]

Salzburgba üresen.

Holnap 14-kor rakodok. <#pias><#pias>

Ma 3986 Km-t nyomtam le!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

kamionoskiki
tetszik<#eljen>

Robertoo21

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Kinek kell ez a s.@r xD
Jól néz ki 😉 Valahol el kell kezdeni a modellezést 😉

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

94mike
Ez csak egy játék😄 valóságbais rengetenvan,apuéknál pl. mindre rá van írva..😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Én se mondtam csak valakié hasonlít egy másikra akkor CopyCopyCopyCopy aztán kész...

The Truck Is My Life

94mike
Nem montam h copy,eszembese jutott..hát,industria? Gts egy rakat fos..annyira elegemvanmár belõlle😄 etsbe meg van már dögivel sóderos hely,de industria sincsen el felejtveD:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
jaj már hogy Copy valóságba se csak egy kamionon van... Am én már láttam páron és azért jutott eszembe, am mi van az Industriával ? <#idiota><#idiota>

The Truck Is My Life

Ehez még anno láttam 1 megoldást. Az egész azon alapul hogy 1 mentett játékot kell elindítanod. A többit nem vágom

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

luspaydavid
há ez jó 😄 <#worship>

The Truck Is My Life

94mike
Nembaj,legalább nem copyzzuk egymásét,mer eggyikünkse tutta<#idiota>
én faterét másolltam,azér raktamrá😄

RS
Hátha kell valakinek. 😄

Letöltés (sendspace)
Letöltés (Speedy Share)

luspaydavid
Én még vasárnap csak nem láttad mert nem raktam képet róla. :|

The Truck Is My Life

94mike
Játékban nem mûködik,már probálltam:d..bocsi a dupláért.

94mike
hééééééééjjjjjj............énisma raktamrá enyémre a lakihegy feliratot:|

luspaydavid
Pihi. <#vigyor5>

The Truck Is My Life

már kipróbáltam! <#wink>
ennél meg az a gond hogy ennek meg amikor felveszed a fuvart nemjelenik meg az elsö tengelye a pótkocsinak :S
luspaydavid
Azt neked kell ki találnod <#idiota>

The Truck Is My Life

RS
Link? 😄

thomasz5-nek ment!

Itt van ez is de most nem az a lényeg hanem, hogy hogyan van megoldva a forgózsámoly!

varsanyi92
Végül is gts est szertnék de mind1 <#idiota>

varsanyi92
Kösszi megnézem , hogy mi hogy van.

<#idiota> oké de ez nekem megvan és 18 wos extreme truck-ban már mentem evvel a scaniaval 😄