German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De amit Blum mondót azt csináld meg,szerintem,és sokkal jobb lesz!
http://maktoko.picturepush.com
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Igazából a mai napig nem tudtam rájönni, hogy melyik textúrára van rámappolva a griff, meg a Topline felirat, de én sem terveztem így hagyni. Valószínû kicsit sötétebb lesz a gép.
Elvileg a MAN-nal egyszínûnek kéne lennie, de nem az, majd utána nézek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(privát)Miért csinálja amit csinál ,? magának ? vagy azért hogy a képeit fel tudja rakni?
És miért nem adjátok ki a mûveiteket? Mert lehet hogy csak a képen,képeken néz ki
jól?Játékba meg egy fxs?Ha nem lennének ilyen amatõrök mint én, aki munka után le ülnek a gép elé és szeretnének menni egy jó géppel amit Ti készítetek, akkor szerény számításaim szerint lennétek vagy tizen.Ott van pl.Vajo nagy arc sokan nem szeretik,de õ ki adja amit készít.
-Csak az asztalt vidd feljebb egy kicsit mert benne van a mûszerfal takarója vagy mi az!
Amúgy fasza gép és képek!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Könyörgöm, ne írjatok már történeteket, az egész Best of SG topik meg az SG rajtatok röhög, nem veszitek észre???
CB: Kis Lámpás Jimy
Én is tépek haza, mert 5-re gépátvételem van... 😊
Úton
Kávé, meg némi kaja az arcba, aztán rakétába
Határon megálltam éjszakára
Nem sokkal Bécs után pihenõzök.
Mostmár itthon vagyok, kipakoltam a gépbõl, aztán lassan indulok. 😊
Kis Bigy: Köszi a tied is zsír!<#eljen>#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Úton:
[/img]
Papírozás:
Kávézás a kúton:
Vége:
Tsapa: Szép pót!<#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
RS: Fasza lett a kép! 😄
Kis Bigy: Jó pót és jó gép! ;D
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

]Köszi mindenkinek! 😊
Blum, szívesen fogadom az építõ jellegû kritikákat!
Köszi mindenkinek!