German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Luspy, RS, Kis-Tizedes, Thomson, Tomika boy: Fasza gépek/képek! <#awink>#awink><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Gell:<#worship>#worship>
Indulás :
Úton :
Pihi :
Cég felé :
Megérkeztem :
Lerakodás :
#31063 , #31061 , #31058 , #31054 , #31051 : Szép gép / képek !
http://indafoto.hu/Thomson
Megdobállak képekkel titeket, hogy ne unatkozzatok.
Végre megpakolták.Go,go,go!
Irány a pálya
Sajnos le kell jönnöm az Autobahn-ról, irány a közút.
Végre megérkeztem Magdeburgba.
És végül a jól megérdemelt pihenõ.(Ami szép az szép.)
Remélem tetszettek a képeim.
Üdv.
De am. szép az egész gép! <#eljen>#eljen>
Bécsbe billentés.
Irány Innsbruck.
Innsbruckba billentés.
Telep felé.
Mára vége.

Elég koszos lett. 😄
Bécs felé tartok...
Ráfért a mosás.
Lerakodtam a Teszkónál.
Ma a telepen ütöttem be a mûszak végét.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Letöltés/ Dowload
Úgy csinálom ahogy le van írva a readme-ben mégse jó!
A 3 fájlt (schwrz01, Schwarz cargo, Sxchwarz wheel) bemásolom a mod mappába azt a 2X 5 sort a oda ahova le van írva (egymás alá ahogy van a readme-ben) És mégis kifagy a GTS is és az ATS is!
Valami megoldás, vagy mit rontok el?
taknyosbéka aka kisbrekusz: 2 perces rendertõl sokat vártál.. te szutyokpatkány.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szép gépek nagyon.
Ti is kamionoztok a való életben is amúgy vagy csak itt nyomjátok az ipart? 😊
Nice!!😄
CB: Kis Lámpás Jimy
ne nevetess, te kérted el azt a szart, mert megtetszett a tank rajta... én meg elküldtem
és nem könyörögtem, hogy csinálj rendert, ami elég szutyok lett, hanem magadtól csináltad azt villogtál itt vele... Atikah 2010 WIP...<#fejvakaras>#fejvakaras> de engem nem írtál volna oda, te csak textúráztad azt csináltál egy rendert nah pá jó eight gts topik<#idiota>#idiota>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Másrészt kis off, sose szedtem onnan zenét.
Harmadrészt, miútán megcsináltam a saját hátsó sárhányóimat, te könyörögtél h csináljak rendert ,és fejezzem be a szaros 4-es Scaniád.
Itt mutatkozik be az értelmed..
Ja igen és ha nemlátnád a hibákat.. mer talán még ehez is szerencsétlen és vak vagy, szerencsédre bekarikáztam..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Vagy, hogy nincs "oldal" ahonnan letöltheted a szar zenéidet? 😮
4-es scania-ért is sírtál azt basztad befejezni...<#lama>#lama>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
szerintetek érdemes a játékba be tenni a magyarosítást??
mit takar a GTS 1,04-es magyar pack??
Köszi neked is Kis Bigy!
Totoo: Szép szerelvény! <#eljen>#eljen>
Visszatértem egy új szerelvénnyel (Köszi Blum)
+ Még mielõtt elfelejtem, lécci kéne nekem egy GTS 1.04-es magyat patch link.
Textúrát,vagy a chrom matját+DDS-t megoszthatnád! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....