German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy
Baszki,menjetek inkább aludni,ahelyett hogy itt idióta kérdéseket illetve beszólásokat tesztek föl.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
5k km sok, csak abba gondolj bele h egy sofõr 9 órát vezethet.
HA, jól tudom 1300km másfél vezetés(9óra+4ésfél kb!!)
De ha nincsen igazam javítsatok ki.
Menj a kamionos topikba ott a kérdésedre válaszolnak.
OFF vége.
Jobban tetted volna,ha most inkább meg sem szólalsz. 😊
Pl. RS sem adja ki a Scaniajat,valszeg az is csak kép nem? Istenem ba*meg...<#zavart2>#zavart2><#lama>#lama>
Mert csak kép a gép!
Nem kell retusálni.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Am köszi😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Akinek ilyen Dafra telik bmmeg : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ha megunom a man-t akkor csinálom a daf-ot , h megunom a daf-ot csinálom a man-t!
Ha megunom mind 2-t akkor szarba vagyok XD

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A modok azók jók (2db),nem kellett hozzájuk nyúlnom,trailer szintén (1db),a húzót meg én konvertáltam és egy gyári kamion definiton fájlja alapján írtam át az enyémnek a def-jét.
A probléma az valószínûleg azzal van,hogy a betett modok és a játék verziószáma nem kompatibilisak egymással. Kamionok,pótkocsik esetében ez egy fél perces mûvelettel orvosolható,de egyéb modoknál többnyire kicsit komplikáltabb a dolog.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Blum:<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Amúgy régebben PhotoFiltre-t használtam.
Gratulálok mindeninek a vasához.
Blum te photoshopozol vagy meik programot használod mert régen nem photoshopoztál annak a proginak a neve kéne.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...