47495
German Truck Simulator
-
#35733 [IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
Tsaba01 #35732 Úgyszint. -
Blum #35731 Pedig 1 vevő biztos lenne rá :) Személyemben... -
Tsaba01 #35730 Igen, azis egy megoldás. 3ds max-hoz van "Biblia" Zmodihoz tudtommal nincsen. -
Immigrants #35729 Vagy esetleg veszel egy könyvet...
[apró]Én most vettem az Alexandra könyvkiadónál egy Maya-s könyvet abból tanulgatom de volt 3Ds Maxos is[/apró] -
Tsaba01 #35728 Konvertálásról, textúrázásról van videó a banner részben.
Modellezésben nem tudunk segíteni, mivel nem olyan egyszerű. Ezt csak úgy lehet megtanulni ha már töb éve Zmodizol, rengeteg eszközt használsz, tudod mit kell csinálni, és akkor meg meg próbálod, próbálkozol vele. -
Blum #35727 Gyakoroltunk. Meg kisebb segítségeket innen-onnan. Amíg nem volt Zmodeler topik,addig vagy itt vagy privát üzenetben vagy MSN-en adtunk egymásnak tanácsokat. Bár én olyan hű de régóta nem használom Zmodelert,kb. 1-1,5 éve állhattam neki...Vannak itt nálam sokkal öregebb rókák is :) -
arpipapa #35726 értem,köszönöm szépen. -
Immigrants #35725 Hát olvasgattak meg azért néha egy-egy dologban tényleg segítettek nekik de nem az elforgatásban meg a mozgatásban... :D -
arpipapa #35724 köszönöm..
és akkor ti hogyan tanultátok meg? -
Blum #35723 Elmagyarázni szinte lehetetlen.
Zmodeler kell hozzá. (Vagy 3D Studio Max...de bekonvertálni úgyis Zmoddal kell.)
Ne várd el SENKITŐL,hogy elmagyarázza neked,hogy hogy kell modellezni,mert nem lehet elmagyarázni. Van Zmodeler topik ITT de előre szólok,hogy a "Valaki tanítson meg modellezni" féle kérdések után páros lábbal rúgnak ki.
Töltsd le Zmodelert (vagy inkább vedd meg),aztán hajrá. Neten vannak segédletek hozzá,illetve az előbb linkelt topikban is kérhetsz segítséget. -
Tsaba01 #35722 Modellezni akarsz v moddolni? -
arpipapa #35721 Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni egy kamiont csinálni magamnak a GTS-be.
Nemtudom hogy mit hogykell milyen programok mik kellenek hozzá,ezért valakit arra szeretnék kérni hogy LEGYENSZÍVES nekem segiteni,ugyértem részletesen magyarázzon el mindent meg ilyenek.
az msn címem: [email protected]
de írhattok privit is.
Kérlek segitsetek.
Köszönöm Előre is a kedvességeteket. -
#35720 Szerelőnél.
-
#35719 Koszonom, megnezem. -
Tsaba01 #35718 A mod mappában lévő .scs hez vagy WinRAR vagy Total Commander segítségével tudsz hozzáférni. -
#35717 -
#35716 #35676 -
#35715 Nem tudja valaki, hogy letezik-e olyan winter mod ahol esik a ho es jo nagy kod van? -
JohnAngel #35714 Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de van magyar nyelvű változata is a játéknak, amit itt megtalálsz.
Erre, meg feltelepítheted az 1.32-es javítást, amit meg itt találsz.
-
Potter2 #35713 Pontosítanék.. magyarosításkor elindul a mentés betöltése, megáll kb 70 %nál, és egy hiba üzi kiséretében megáll a , és kilép a játék.. erre kellene megoldás
Kösz annak aki segíteni tudna.. -
Potter2 #35712 Sziasztok Srácok!
Szeretnék segítséget kérni valakitől, aki hajlandó lenne elmagyarázni pár dolgot. Nem tudok a mod mappába beillesztett cuccokhoz hozzá férni. a másik gondom a agyarosítás.. ha beteszem a mod-ba, akkor a mentéseket nem tölti be. erre mi lenne a megoldás?
Nagyon hálás lennék ha valaki itt, vagy msn címemre tudna segítséget kü[email protected] cagyok elérhető.. Kérlek benneteket SEGÍTSETEK.. légyszi
Üdv Potter2 -
#35711 sziasztok.van egy kérdésem.valakinek meg van az interior konvertálos video?ha meg van légyszives privátba kulgye el a linket.válaszokat elore is kosszi -
#35710 Szép! -
#35709 Fasza gép! -
tomi0113 #35708 [center] -
#35707 profi munka!!! -
#35706 Nagyon szép map, na meg a merci is! -
vajo #35705
-
#35704 persze.-.- -
vajo #35703 Hibás darab...sztem rajtamaradt...véletlen került rá! -
#35702 ez tuti az látszik is rajta -
atesz11 #35701 :ASD :ASD -
#35700 Ja akkor EZ Photoshop.. :C:C:C:C:C:C -