German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modify->Scale
CB: Kis Lámpás Jimy
Modify->Move
helló tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha tudtok segiteni próbálgatok csinálni egy kamiont és a belsõnél tartok és hogy tudom oda helyezni a tárgyakat ahova akarom?
de komoly ez a 2 tengelyes city trailer 😄

Hál' Istennek sikerült egyedül megoldani a dolgot, mintha rémlett volna, hogy az *.scs az tulképp rar fájl, átneveztem, belenéztem, és ott volt a két általad említett állomány. Ha nem is tudok túl jól angolul, azért megértettem, hogy melyik sor mit csinál, átírtam egy-két dolgot, és láss csodát, mûködik. Azért köszi a fáradozást!
Na még egyszer, Flickr nem szereti az egyszerû képbeszúrást, inkább linkben:
http://www.flickr.com/photos/61716536@N08/6825882583/
http://www.flickr.com/photos/61716536@N08/6825882583/
Szép napot.
Privát üzenetben kérdezték, de hátha másokat is érdekel egy Actros MP3:
Link: LETÖLTÉS (sendspace)
Privát üzenetben kérdezték, de hátha másokat is érdekel egy Actros MP3:
Link: LETÖLTÉS (sendspace)
Nekem is ez volt a gondom ezzel a mappal, de én átírtam egy-két definíciós fájlt, és így visszaállítottam az "eredeti" játékmenetet.
Leírom melyeket, de ha nem értesz a modoláshoz, akkkor lehet, nem sokat segít:
1. employee.sii
2. initial_save mappában a "game.sii" fájlok
Ha nem megy adj egy e-mail címet és elküldöm õket.
Leírom melyeket, de ha nem értesz a modoláshoz, akkkor lehet, nem sokat segít:
1. employee.sii
2. initial_save mappában a "game.sii" fájlok
Ha nem megy adj egy e-mail címet és elküldöm õket.
szep gepek sracok !.sok km a volvo val gigamen!
ricsi a scania utan megy egy mas pot szerintem,most ahogy gondolod te !

ricsi a scania utan megy egy mas pot szerintem,most ahogy gondolod te !

Driver: atyla
Sziasztok!
Letöltöttem a játékhoz ezt a remek Harry's map-ot, (nagyon ajánlom mindenkinek, szerintem iszonyat jó!), viszont volna egy kis gondom vele: open carreer-rel indul... Márpedig én szeretném a játékot az eredeti játékmenettel játszani, viszont nem értek a modoláshoz. Ha valaki ránézne, hogy lehetne-e valamit tenni az ügy érdekében, az lekötelezne. Köszönöm szépen.
Letöltöttem a játékhoz ezt a remek Harry's map-ot, (nagyon ajánlom mindenkinek, szerintem iszonyat jó!), viszont volna egy kis gondom vele: open carreer-rel indul... Márpedig én szeretném a játékot az eredeti játékmenettel játszani, viszont nem értek a modoláshoz. Ha valaki ránézne, hogy lehetne-e valamit tenni az ügy érdekében, az lekötelezne. Köszönöm szépen.
Uj ceg uj gepek megszabadultam a regi gepektol es vetem hejete ujakat 

Hello!
Svédország fele.
Ati,Zsolti,Matyee:Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Svédország fele.
Ati,Zsolti,Matyee:Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
Hali! Valaki segítene, hogy lehet teleportálni játékon belül? Van jópár speciális szállítmány, amit akkor kapok, mikor az ország két-ellentétes helyen vagyok és lenne a fuvar. Próbáltam keresõbe keresni, mert valamikor volt már rõla szó, de nem kaptam találatot. Illetve szabad kamera mód is érdekelne, miként lehet. Köszönöm!
Sziasztok! Interiort szeretnék készíteni,úgy hogyan Blum leírt,de viszont nekem 2.2.2 Zmodim van..Ugyanúgy kell csinálni?A másik meg az hogy megcsináltam,nem fagy ki tõlle a játék de viszont nem hozza be a játék.
A log ezt írja:
16:58:14 : Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
16:59:37 : ui t console:system_02
16:59:39 : ui t console:system_02
16:59:41 : ui t console:system_02
16:59:47 : ui t console:system_02
17:01:34 : Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
17:01:34 : Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
17:02:58 : ui t console:system_02
A log ezt írja:
16:58:14 :
16:59:37 : ui t console:system_02
16:59:39 : ui t console:system_02
16:59:41 : ui t console:system_02
16:59:47 : ui t console:system_02
17:01:34 :
17:01:34 :
17:02:58 : ui t console:system_02
meg is van.. 😄 nem úttal kellett volna kezdjek.. 😄
Sziasztok olyan gondom lenne hogy építeni akarok 1 új mapot... átszerkesztés már megy.. tehát tudom mit hogyan.... de az elsõ méter út lerakása után kifagy a játék? valaki nem tudja hogyan álljak neki, hogy ne fagyjon ki? a válaszokat elõre is köszi!
Nagyon patent! <#eljen>#eljen>
A cegem 

hello mindenkinek szep gepek hozok enis par kepet 2 uj gep a cegnel 

Estét!
Indulok Helsinki-be.

Indulok Helsinki-be.

Hi!
Két kép csak úgy:[/url][/img]
[/url][/img]
Két kép csak úgy:[/url][/img]
[/url][/img]
Sziasztok!
Segítség kellene nekem, átkonvertáltam 1 kamiont ets-bõl gts-be úgy ahogy le van írva de sajnos kilép amikor beakarom tölteni! GTS 1,32 van nekem fent. A kamion ets sima verzióba futott! Mit kellene még átírnom hogy mûködjön? Elõre is köszi!
Hello
Segítség kellene nekem, átkonvertáltam 1 kamiont ets-bõl gts-be úgy ahogy le van írva de sajnos kilép amikor beakarom tölteni! GTS 1,32 van nekem fent. A kamion ets sima verzióba futott! Mit kellene még átírnom hogy mûködjön? Elõre is köszi!
Hello
hello
szep szerelvenyek..
reg nem jartam erre .. utobi szerelvenyeim 😄 :
es a mostani iveco-m
szep szerelvenyek..
reg nem jartam erre .. utobi szerelvenyeim 😄 :
es a mostani iveco-m
V-Power Shell
Rakodás

Oks akkor azért nem jó 1.4 esel 😊 köszöntem 😊
1.31 vagy 1.32 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hello!
Olasz határon.
AtyRO:Szép Scania<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Olasz határon.
AtyRO:Szép Scania<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Üdv volna egy kérdésem az a map nem mûködik 1.4 patch el ?
A regi gepemel