German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Am köszi. 😉
am fasza
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Ákos: Szép szerelvény!<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Gondoltam dobok néhány képet!!!<#smile>#smile>
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Szépek a gépek fiúk!!! <#eljen>#eljen>
No music, no life....
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Valaki tudna egy nyitott PMG-s kamiont belinkelni??
Ha lehet akkor DAF XF 105 SSC-t de ha nincs akkor bármilyen jó lesz.
Elõre is köszii!
Bocsi hogy zavarok és tudom egy ez nem ide való de a másik fórum elégi kihalt :S
Hát ha valaki itt tudja a megoldást.
Valaki nem tud trükköt a Skoda Racer-Eastern Road GP 28. pályára?
Próbáltam kilökni a szürke Rapid seggét...semmi...
Próbáltam ez elenörzõpontból kilökni.....semmi....
Nem tudom hogy mit csináljak....
Nem is értem hogy ezt a szerkesztõk hogy gondolták...:S
hihetetlen...:S
A válaszokat elõre is köszi és bocsi a nem ide való témárét...
Üdv: Skoda_130_GL
MAN TGA 18.530
Luspy: Jól néz ki a Scania..<#eljen>#eljen>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Skinen igazits, matokon állits, fényszóróra egy diszkrét, izléses textúra... azt hiszem ennyi legalábbis az én szemszögembõl... 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
valaki belinkelné nekem azt az eu map by mint map 2010-et?
megköszönném.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep