German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dani117: <#eljen>#eljen>
Will: <#eljen>#eljen>

Nenus:Jó lesz<#eljen>#eljen>
Dani117:Szép<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A gépnek a fülke matját és chrom matját elkérhetném? 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nenus: Jó lesz. <#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Szóval ha nem bánod akkor nem lesz link!<#vigyor5>#vigyor5>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Save:60%
Credits:
Jost moduls: Ventures
Hátsõ lökhárító: Varsány
Sárvédõk: Anaheim
A többit én
Ha valakit kihagytam akk bocs [center]

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
A billencs alapból kilõve mert azt a 3-mas szériás húzza.
Majd megpróbálok mögötte párat aztán majd meglátom...
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Amúgy ti milyen pótot ajánlatok a Ceuster-es gép mögé, mert ami van nekik igazi olyan pót csak egy van (pár eltéréssel) és az is zárt pmg-s.
Bár majd megnézem mennyire skinezhetõ aztán ha jó akkor lehet megcsinálgatom szerkesztés nélkül.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
tud valaki adni dobozos tûzoltókészülékhez dds-t?
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
CB: Kis Lámpás Jimy
Imi:okés semmi gond nem tecchet mindenkinek 😊
Péistike:msn-en írj
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
bocs lehet hogy én nem értem.
#35009:

bocs,de nemtudom.
Nagyon szépen kérek valakit hogy legyen szíves linkelje be nekem az eu map 2010 by mint-et!
Kéremszépen!
Melyik városokban vannak kamion kereskedések? Mert Dortmundban és Bremaban nem találtam 😊 Küldetésezek, ahhoz kellene valami új truck.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Skin:Hungaro
Kamion😄anyr
Módosítások:Én
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D