German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Mindenki gépe nagyon szép!!! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Amúgy szép! <#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Kis Bigy, Gigamen, Dani117, Kiki, Will, Tomi0113, Szotyika: Fasza gépek/képek !!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Tied is raj!<#eljen>#eljen>
Gigamen: Csak elcsúnyítja a hólánc... :S
Billentés.
Vége.

SZép gépek!!
[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
Köszi mindenkinek😊
Kis Bigy,Gell:Nagyon szép gépek/képek grat<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Nm... 😊
imscania: ha elsõ kamion, akkor kapsz elvileg egy e-mailt, egy használt kamiont vehetsz 10.000 euro-ért 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Amúgy nm... 😊
Köszi 😊
CB: Kis Lámpás Jimy
Felraktam az ATS-t, külön elindítottam, és ott folytatta, csak éppen No-ba rakott le, Ausztria pályái pedig nem volt benne, csak Ausztria domborzata.
Hogy tudom magam függetlenné tenni a játékban??
Mert addig nem engedi hogy megvegyem a kamiongarázst.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep