German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs a hibáért
Ezt a honnan lehet letölteni?
A merci tényleg nagyon szép.
Akkor nem tudom mert én elsõre belõttem, hogy jó legyen ez alapján.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Érdekes én másodikra be tudtam állítani ets-t meg gts-t is hogy bírjak kormánnyal menni
MAN TGA D20
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
-billentyûzet
-billentyûzet+egér
-billentyûzet+logitech racing wheel
itt ugye rámegyek a 3.-ra,mindent beállítok amit kell a faq szerint,de semmi....billel katasztrófa ez a játék
volna egy kissebb problémám...
elkezdtem ATS-be egy mappot építeni, kb 2-2,5 órát szórakoztam vele, és nem tudom lementeni :/
csináltam base mappát a telepítési könyvtárban, de az editorban mikor menteni akarok azt írja ki, hogy "save failed"
valaki találkozott már ilyen problémával?? és ha igen az hogy oldotta meg?
már újratelepítettem a játékot, a dokumentumok/german truck simulator mappából már mindent töröltem, de sehogy nem lett jó :/
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Meglett az új kormányom! 😊
Will: Nagyon fasza! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
CB: Kis Lámpás Jimy
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Modellezésben nem tudunk segíteni, mivel nem olyan egyszerû. Ezt csak úgy lehet megtanulni ha már töb éve Zmodizol, rengeteg eszközt használsz, tudod mit kell csinálni, és akkor meg meg próbálod, próbálkozol vele.
és akkor ti hogyan tanultátok meg?
Zmodeler kell hozzá. (Vagy 3D Studio Max...de bekonvertálni úgyis Zmoddal kell.)
Ne várd el SENKITÕL,hogy elmagyarázza neked,hogy hogy kell modellezni,mert nem lehet elmagyarázni. Van Zmodeler topik ITT de elõre szólok,hogy a "Valaki tanítson meg modellezni" féle kérdések után páros lábbal rúgnak ki.
Töltsd le Zmodelert (vagy inkább vedd meg),aztán hajrá. Neten vannak segédletek hozzá,illetve az elõbb linkelt topikban is kérhetsz segítséget.
Szeretnék elkezdeni egy kamiont csinálni magamnak a GTS-be.
Nemtudom hogy mit hogykell milyen programok mik kellenek hozzá,ezért valakit arra szeretnék kérni hogy LEGYENSZÍVES nekem segiteni,ugyértem részletesen magyarázzon el mindent meg ilyenek.
az msn címem: [email protected]
de írhattok privit is.
Kérlek segitsetek.
Köszönöm Elõre is a kedvességeteket.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kösz annak aki segíteni tudna..
Szeretnék segítséget kérni valakitõl, aki hajlandó lenne elmagyarázni pár dolgot. Nem tudok a mod mappába beillesztett cuccokhoz hozzá férni. a másik gondom a agyarosítás.. ha beteszem a mod-ba, akkor a mentéseket nem tölti be. erre mi lenne a megoldás?
Nagyon hálás lennék ha valaki itt, vagy msn címemre tudna segítséget kü[email protected] cagyok elérhetõ.. Kérlek benneteket SEGÍTSETEK.. légyszi
Üdv Potter2
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*