German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thomson002
Van valami mod benne?

http://indafoto.hu/Thomson

Sziasztok!A játék elején,amikor lehetõséget kapok másik céghez menni,elfogadom.És amikor elviszem az utolsó fuvart,az elõzõ munkahelyen,akkor befagy.3-szor egymás után ugyan az a jelenség!Mentést meg nem akarok betenni.Bár nem eredeti.
Ricsi234
Sziasztok!

tamás98
Szép szerelvény!

MAN TGA D20

Gell97 kolega
Nagyon szép daf!

kamionoskiki
Szép jó estét.
Willl:Le a kalappal<#eljen>
Holnap indulás..

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

Maktoko
Hát ez nagyon szép lett will!

http://maktoko.picturepush.com

thomson002
Sehonnan.

http://indafoto.hu/Thomson

*ezt a mapot honnan lehet letölteni?
bocs a hibáért
Üdv!
Ezt a honnan lehet letölteni?
A merci tényleg nagyon szép.
Tomika001
Hát kár érte.
Akkor nem tudom mert én elsõre belõttem, hogy jó legyen ez alapján.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

tamás98
Nekem megy kormánnyal...
Érdekes én másodikra be tudtam állítani ets-t meg gts-t is hogy bírjak kormánnyal menni

MAN TGA D20

bakkerman
nem mûxik,minden köszi a segítséget,mondjuk kiváncsi lennék 100 emberbõl hánynak megy kormánnyal...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ezzel csináltam,addig eljutottam,hogy a gázt beállítottam,csak ugye Y tengely a gáz meg a fék is,így egyszerre nem lehet normálisra csinálni,kormányzást nem engedi beállítani. szánok rá még egy fél órát,ha nem sikerül uninstall

Tomika001
Próbáld meg ezzel.

bakkerman
hali,nekem ott ahol a kormányt kellene beállítani,a csúszkában csak ezek jönnek fel:
-billentyûzet
-billentyûzet+egér
-billentyûzet+logitech racing wheel

itt ugye rámegyek a 3.-ra,mindent beállítok amit kell a faq szerint,de semmi....billel katasztrófa ez a játék

Szobi30
hali!
volna egy kissebb problémám...
elkezdtem ATS-be egy mappot építeni, kb 2-2,5 órát szórakoztam vele, és nem tudom lementeni :/
csináltam base mappát a telepítési könyvtárban, de az editorban mikor menteni akarok azt írja ki, hogy "save failed"
valaki találkozott már ilyen problémával?? és ha igen az hogy oldotta meg?

már újratelepítettem a játékot, a dokumentumok/german truck simulator mappából már mindent töröltem, de sehogy nem lett jó :/

www.szobi.picturepush.com

94mike
Fasza😄😄 soksikert<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tomika001
Tempómat kapcsolóját a kormányon. <#vigyor3>
Meglett az új kormányom! 😊

Will: Nagyon fasza! <#eljen><#eljen>

94mike
Mit csinálltok rajta?😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Willl
[/url][/img][/url][/img]

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Úgyszint.

CB: Kis Lámpás Jimy

Pedig 1 vevõ biztos lenne rá 😊 Személyemben...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Igen, azis egy megoldás. 3ds max-hoz van "Biblia" Zmodihoz tudtommal nincsen.

Vagy esetleg veszel egy könyvet...
Én most vettem az Alexandra könyvkiadónál egy Maya-s könyvet abból tanulgatom de volt 3Ds Maxos is

Konvertálásról, textúrázásról van videó a banner részben.

Modellezésben nem tudunk segíteni, mivel nem olyan egyszerû. Ezt csak úgy lehet megtanulni ha már töb éve Zmodizol, rengeteg eszközt használsz, tudod mit kell csinálni, és akkor meg meg próbálod, próbálkozol vele.

Gyakoroltunk. Meg kisebb segítségeket innen-onnan. Amíg nem volt Zmodeler topik,addig vagy itt vagy privát üzenetben vagy MSN-en adtunk egymásnak tanácsokat. Bár én olyan hû de régóta nem használom Zmodelert,kb. 1-1,5 éve állhattam neki...Vannak itt nálam sokkal öregebb rókák is 😊

értem,köszönöm szépen.
Hát olvasgattak meg azért néha egy-egy dologban tényleg segítettek nekik de nem az elforgatásban meg a mozgatásban... 😄

köszönöm..
és akkor ti hogyan tanultátok meg?
Elmagyarázni szinte lehetetlen.
Zmodeler kell hozzá. (Vagy 3D Studio Max...de bekonvertálni úgyis Zmoddal kell.)

Ne várd el SENKITÕL,hogy elmagyarázza neked,hogy hogy kell modellezni,mert nem lehet elmagyarázni. Van Zmodeler topik ITT de elõre szólok,hogy a "Valaki tanítson meg modellezni" féle kérdések után páros lábbal rúgnak ki.
Töltsd le Zmodelert (vagy inkább vedd meg),aztán hajrá. Neten vannak segédletek hozzá,illetve az elõbb linkelt topikban is kérhetsz segítséget.

Modellezni akarsz v moddolni?

Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni egy kamiont csinálni magamnak a GTS-be.
Nemtudom hogy mit hogykell milyen programok mik kellenek hozzá,ezért valakit arra szeretnék kérni hogy LEGYENSZÍVES nekem segiteni,ugyértem részletesen magyarázzon el mindent meg ilyenek.
az msn címem: [email protected]
de írhattok privit is.
Kérlek segitsetek.
Köszönöm Elõre is a kedvességeteket.
Tomika001
Szerelõnél. <#smile>

TopGun
Koszonom, megnezem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A mod mappában lévõ .scs hez vagy WinRAR vagy Total Commander segítségével tudsz hozzáférni.

Gell97 kolega
<#eljen>

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TopGun
Nem tudja valaki, hogy letezik-e olyan winter mod ahol esik a ho es jo nagy kod van?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de van magyar nyelvû változata is a játéknak, amit itt megtalálsz.
Erre, meg feltelepítheted az 1.32-es javítást, amit meg itt találsz.

Pontosítanék.. magyarosításkor elindul a mentés betöltése, megáll kb 70 %nál, és egy hiba üzi kiséretében megáll a , és kilép a játék.. erre kellene megoldás
Kösz annak aki segíteni tudna..
Sziasztok Srácok!
Szeretnék segítséget kérni valakitõl, aki hajlandó lenne elmagyarázni pár dolgot. Nem tudok a mod mappába beillesztett cuccokhoz hozzá férni. a másik gondom a agyarosítás.. ha beteszem a mod-ba, akkor a mentéseket nem tölti be. erre mi lenne a megoldás?
Nagyon hálás lennék ha valaki itt, vagy msn címemre tudna segítséget kü[email protected] cagyok elérhetõ.. Kérlek benneteket SEGÍTSETEK.. légyszi
Üdv Potter2
bela96
sziasztok.van egy kérdésem.valakinek meg van az interior konvertálos video?ha meg van légyszives privátba kulgye el a linket.válaszokat elore is kosszi

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

imihaver
Szép! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Tomika001
Fasza gép! <#eljen><#eljen>

Robertoo21
profi munka!!!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Willl
Nagyon szép map, na meg a merci is!<#taps><#eljen>

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

94mike
persze.-.-