German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nyugodtan jöhet negatív vélemény is 😊

CB: Kis Lámpás Jimy
Kis Bigy:Jó képek!
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Szétakasztottam!
Egy darabig itt fog állni! <#pias>#pias>

Luspy: Fain gépezet! <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
The Truck Is My Life
Szerintem a napellenzõ alsó részét, illetve a holttértükröt feketére fesd be valahogy így: Scania R420
Feldobná kicsit 😉 Amúgy Schmitzel nem nézted még meg szerelvényben?
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
A szürke szín szerintem a mat miatt van, ha van idõd, esetleg próbáld meg ezekkel az értékekkel a color-t:
material : "eut.dif_spec.add.env.fx" {
texture<0>0> : "color.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
diffuse : { 0.55 , 0.55 , 0.55 }
specular : { 0.1 , 0.1 , 0.1 }
shininess : 50
tint : { 1 , 1 , 1 }
env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
}
Akkor szokott ilyen makacsul ragaszkodni a sötétebb színhez, ha "eut.paint.stb. van a mat elsõ sorában, ilyenkor ETS-ben a szervízben fehérre kell festeni az autót (bár egyszerûbb átírni a mat fájl értékeit szvsz.)
Hivatás az Életért!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
sztem egy mat csere elég neki
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

The Truck Is My Life
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep