German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Andor, Luspy, Csabi, Péistike, Willl: Köszi szépen!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/url][/img]
Hibáit javítom!
RS:Tetszik,jó lett<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Luspy: A lámpának vmien textúrát adj, illetve a belsõt egy kicsit tedd egyedivé. Egyébként, teljesen élethû.

Luspy: Szép! <#eljen>#eljen>
Csudálatos tesó! <#eljen>#eljen>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
ha valaki tudna nekem segíten meg köszönném. 😊
Will: nekem szúrók nélkül jobban tetszett!
Akos: elismerésem <#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Ismét változott a daf-om:
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Szép gépek fiúk!!!<#eljen>#eljen>
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Jamaica a Jamaicaiaké.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Arra tudnál választ adni, hol tudom fejleszteni, átfesteni a kamionom?