German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép turul.<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
és még a hsz számis szép kerek😉
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
1680x1050
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Grat Vajo jó lett a map!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Varsanyi92:Nagyon szép!<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
CB: Kis Lámpás Jimy
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hivatás az Életért!
RS: Köszi a biztatást! 😄
#37744: Menni fog az, csak ne add fel! 😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
'Legalább is eddig úgy van' mert nem is biztos hogy menni fog ats-be. xD
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mert ha igen, akkor azt hiszem, hogy újra elkezdek GTS-ezni...
#37735: az úgy lenne jó, ha lenne benne 1-2 ember, aki tud szépen modelelzni
1-2 ember, aki szép textúrákat/skineket tudna öszehozni
és egy pár ember, aki tud mappot építeni...
de a lényeg, a modellezésen és a map építésen lenne...
én is akartam már építgetni, de megépítem a mappot, és nem tudom elmenteni...-.-
hiába csináltam "base" mappát, valamiért nem menti el :S
próbáltam már mindent, csak Windows újratelepítést nem, lehet h az lesz a következõ lépés 😄
na mind1, azt akartam ebbõl kihozni, ha egy ilyen csapat öszejönne, amit leírtam, akkor szerintem össze lehetne hozni valami maradandót...
www.szobi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ha majd ez a map kijön, akkor lesz egy fasza map gts-hoz, de egyenlõre még csak olyan 70% körül van kész<#gonosz1>#gonosz1>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Pár kép tõlem is:

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||