German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Kivételes alkalom, mivel sokan kérték és már sok embernek elküldtem, ezért közkézre adom. Nem kell rászokni, és nem kell kéregetni, amirõl úgy gondolom, hogy kiadható, azt ki is adom!
A kerekek nincsenek benne, mivel nem akarom magam alá keverni a szart.
A modell nyitva van, készítõket nem írok, mert nem tudok egyet sem.
A kamionon található lámpatartókat én csináltam, a hátsó és elsõ lámpákat szintúgy.A skin Ádám aki Fazer régebben Rocco mûve, ezúton is köszönöm neki az együttmûködést.
Tudom, hogy nem lessz belõle semmi, de ha felhasználtok valamit a kamionról, a készítõket nevezzétek meg!
A kamion tökéletes mûködéséhez szükséged van:
- KERÉKRE!!!!!
-NewS féle flarepack-ra
-Ledpack-ra
Letöltés

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
volt egy kis idõm, így rákerült a címer, próbálom kicsit egyedivé tenni, ahogy idõm engedi...
danyr: 5/5
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
The Truck Is My Life
Szép Gép!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

amugy a azt a kamiont es a potkocsit hogy kell atalakitani gts-hez
belinkeled a szovegdokumentumot??
V-Power Shell
http://indafoto.hu/Thomson