47495
German Truck Simulator
-
-
#40597 Nekemis apukám pont ilyennel jár! -
#40596 Már régebben amúgy is elküldted z3dbe:D -
danyr #40595 Viszont hányásra... -
Blum #40594 Akár..de nagyon-nagyon LASSAN! :D -
Tsaba01 #40593 akkor kezdjek visszaszámolni 365.000 től?:D -
#40592 Ideje lenne már... -
Blum #40591 Visszatérek...coming soon -
#40590 Ez nem az a sprinter ami nekem van de ez hasonló;)Merci sprinter -
#40589 ...csak mer' apukád is ilyet hajt :DDD -
kisvory #40588 Privátba nem küldenéd el nekem megköszönném csak mert nekünk is ugyanilyen van köszi :D -
Jó ez a viszont nem látásra! -
Tsaba01 #40586 Én csak elmondtam a véleményem, ha nem tetszik neki, akkor a viszont nem látásra:) -
#40585 danyr, Csabi, hagyjátok mert semmire nem jutunk vele. Neveletlen és túl sokat enged meg magának amivel előbb-utóbb azt éri el, hogy büntetőpontokat szerez s utána tiltás lesz belőle. Csak az a kérdés, hogy mikor? Előbb? Vagy utóbb?
Az ilyent rögtön kicsapnám innen mert nem tudja értékelni az ember munkáját s csak kunyerálni tud..
Ennyi! További szép estét nektek pajtikák! -
Tsaba01 #40584 Helyesbítek, biztosan azt mondanád, h "ÉN BEZZEG KIADNÁM, NEM LENNÉK OLYAN MINT TI".... -
danyr #40583 Szánalmas vagy ember. -
zsgyarmati #40582 Ó, már te is kezded? De jó, itt az egész brancs... -
Tsaba01 #40581 Vegyél visszább a hangnemedből légyszíves!
Mint ahogy mike mondta, hadj döntse már el a készítője h mit kezd vele. Te lehet könnyen beszélsz. Lököd itt a rizsát h "ÉN BEZZEG KIADNÁM, NEM LENNÉK OLYAN MINT TI", persze, könnyű ezt mondani, de mikor rengeteg munkát, szabadidőt belefektetsz egy modelbe, odaadod vkinek v kiadod és cserébe még annyit se kapsz h húzd meg a ....mat, akkor sztem te is elgondolkoznál rajta, h megéri ezt csinálni?
Illetve kiadod és még a nevedet se írják oda, és belebarmolnak, és verik magukat h az az ő munkájuk. -
danyr #40580 Na aztán be is lehet fejezni! -
zsgyarmati #40579 Jól van májerkém, fejezd csak be... -
#40578 Ittmeg senkitsem érdekel a duzzogásod,befejeztem,csháá. -
zsgyarmati #40577 Én felfogtam, de ha ez átkerül az offtopikba, akkor ezt szépen el is temetitek oda!
-
#40576 Mit nemfogsz fel az OFF topik szócskán?: D -
zsgyarmati #40575 És még te nevezed magad "Kis Csendesnek"... -
danyr #40574 thanx ;) -
zsgyarmati #40573 Tudod mit: szarok rá, hogy milyen modellel szopsz, és kurvára nem érdekel, hogy hogyan döntesz! Ez általánosan igaz erre az egész fórumra, de akinek nem inge, ne vegye magára! És tudod örülök, hogy másnapra a fél SG-nek megvan! És a jó édes nénikéd a kicsirigó meg az idióta! Az ilyen hülye seggfejek, mint te azt hiszik magukról, hogy olyan májerek, pedig nem! Ja, és egyébként én kezdtem, úgyhogy másokat nem kéne idiótának nevezni!!! -
#40572 nagyon fasza -
#40571 Ájjál márle kicsirigó,pl én szopok egy modellal,had döntsem el én,h oda akarom-e adni vagy nem!
2.a magad fajtakis idióták idejönnek,kéregetnek,valaki megszánja őket 1-2 privát cuccal,másnapra fél sg-nek megvan,a továbbiakban folytatjuk az offban^^ -
danyr #40570
-
zsgyarmati #40569 Nem arról van szó, hogy sajnáltatom magam, csak az ilyen öntelt barmok, mint ti, meg sem próbáltok (meg nem is akartok) segíteni, inkább elküldtök minket a francba a "privát" baromságotokkal! Úgy sincs multiplayer ebben a játékban, tehát nincs is értelme ennek a fennhéjazó viselkedésnek! Néha úgy érzem, hogy ebben a fórumban csak azoknak van "szerkesztési joga", akik hozzád hasonlóak (Jaj, privát a cuccom, stb.). Persze tisztelet a kivételnek. Azok meg, akik csak játszani szeretnének valami mással, mint ami a játékban van (és véletlenül innen kérnek vmit) azok meg menjenek a francba! Kösz a semmit!
Amúgy meg Kisvory ezektől ne is várj mást... -
#40568 #40543 : Ez a sprinter nem lesz megosztva. -
#40567 Na ne sajnáltasd magad úgy..
Miért mindig tőlük várjátok el a segítséget? Van egy csomó link ahol tölthettek szebbnél szebb dolgokat!
És amúgy is Kisvory, nem gondoltad komolyan, hogy Will kiadja a Sprinterét..
-
zsgyarmati #40566 Nyugodj meg, ezek nem küldenek el nekünk semmit... -
#40565 Elismerésem! -
#40564 [center]szerelvényben...
-
danyr #40563 jólvan úgysem küldi tovább... -
#40562 Mármint a rakodó meg a map model Volvo :) -
kisvory #40561 40543-as kérdésre valaki? -
#40560 Gyiiii ! -
#40559 wien-london