German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

Vettem egy használt Scania R470 kamiont!!
Elsõ egyéni fuvarom!! Kelle egy tõke a vállalat beindításhoz!!
Mindenkinek szép szerelvénye van!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Bocs a sok képért!!
tud valaki adni nekem linket maõ modelekrõl? telephelyemet fel szeretném kicsit dobni csak kifogytam a jó dolgokból
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Tudnál adni egy linket a mapról!! <#worship>#worship>
Kaptam mailben egy kedvezõbb ajánlatott a Stokes-nél!! És egy Valiant (Volvo) céges kamiont kaptam!!<#nevetes1>#nevetes1>

Attól függ ha ez fog menni akkor ezen ha nem akkor azon.😊
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

CB: Kis Lámpás Jimy
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Szvsz jó helyen van az, bár tény és való pár centivel lehetne feljebb - de ez nem akkora nagy dolog.
Csak nem akartam a topikot rombolni de látom más megteszi helyettem😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Estefelé megjött az új pót:
Éjjel:
Ma reggel:

(Am nem rossz grat dani😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Atikah: Egy géppel nem lehet kétszer kezdeni, de kettõvel lehet. 😊)
V-Power Shell
V-Power Shell
Szép gép/kép!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....