47495
German Truck Simulator
-
Máté97 #40678 Már több száz mod megvan osztva!Lehet válogatni közülük... -
#40677 nem de jó lenne ha vki megosztana vmit! -
Máté97 #40676 Na idefigyelj gyerek,te nekem ne mond meg hogy én mitcsináljak!
Ha nem tetszik valami akkor el lehet húzni! -
Blum #40675 Mindenféleképp banoltatni akarod magad? -
#40674 ez az te is osszál meg pár módot -
Máté97 #40673 Szerintem ne te mond meg hogy mit csináljon a modelljeivel!!Nem de tolgoztál vele annyit és nem te szántad rá a szabadidőd!Majd ha Blum megakarja osztani akkor megosztja. -
#40672 nemán he te is osszál mán meg mindent -
Máté97 #40671 Nem osztja meg.Sok hasonló kamion van a bannerban található linkek közt. -
Blum #40670 Takarodj -
#40669 megosztod?oszd mán meg éde -
#40668 -
Szépek a szerelvények! -
#40666 a második kép igen adja(Y) -
#40665 -
#40664 Taki, Killer, Danyr: Szép gépek/képek! -
#40663 nagyon szép. -
danyr #40662
-
#40661 Amúgy, ha azt vesszük neked is igazad van... Nézőpont kérdése csupán!
Ja, és köszönöm! -
#40660 -
#40659 Szép gépek!
-
#40658 Lehet mindenbe belemagyarázni akármit, de a humor és a bunkóság között elég nagy különbség van ! Én ebbe a hsz-ban nem találtam semmi tréfásat, de neked van igazad, ilyenekkel nem érdemes foglalkozni !
Am meg nagyon tetszik a géped ! -
#40657 Fiúk, ne bántsátok már szegény embert! Csak egy egyszerű kérdést tett fel. Meg gondoljunk bele, hogy másképp jön le sokszor a dolog, ha azt valaki mondja, vagy ha leírja, és pozitívan szemlélve a dolgot, kicsit tréfásan akarta megfogalmazni a dolgot, amit kicsit félreértettek néhányan... Am meg hát tényleg van benne egy kis munkám, nagyjából tavaly ősszel kezdtem alakítgatni, és hát most mondhatom, de még most is csak félve, hogy elkészült. Ne kapjátok fel a vizet, mivel én sem teszem (habár most az én munkámról volt szó, de mindegy)!
#40640:
Hát, talán majd egyszer arra is sor kerül, addig meg türelem! -
#40656 -
#40655 [center]lassan készülget az interior is ;D
...a tükrök stb. matjai még javítva lesznek!
kerék Up by dany'r...
-
#40654 Mi az hogy ideje lenne megosztani? Ki a büdös francnak érzed te magad, traktoros parasztkám hm? Mennyél innen vissza szánogatni a kis topikodba még nyugodt vagyok .. -
#40653 Egy egyszerű NEMet nem egyszerűbb le írni mint osztogatni a tagot ? -
#40652 Nemhogy még te, de még énsem adnám ki a kezeim közül :D -
#40651 Ákost ismerem már egy ideje. Nagyon sok munka van ebbe a gépben, kár lenne kiadni. Max csak tényleg olyannak akiben megbízik. -
#40650 Teljesen igazad van. Ez nem egy délutános összeunatkozott munka, hanem több hetes (esetleg hónapos) projekt. -
Blum #40649 Landwirtfos topikban lehet,hogy ez a módi... -
Tsaba01 #40648 Ez ien, annakidején énis rengeteg pm et, meg üzenetet kaptam h megosztom e a munkámat, v küldjem már el neki, nem adja oda senkinek se.
Jó, ha olyan lenne biztosan megosztaná Ákos, de mivel már rengeteg munkája, ideje van benne, így már nem szeretné másnak odaadni, sztem ezt xmen is megérthetné. -
#40647 Tudom hogy úgy kéne, de egyszerűen már nem ment. Willy-nek írta vagy 2x-er hogy: megosztod? Írtátok hogy nem. Most meg csak így : ideje lenne megosztani. Jó hogy nem rakott pontokat a végére. Mintha ő lenne itt főnök. Kicsit unalmas.... -
Tsaba01 #40646 nyugi, kultúráltan... -
Blum #40645 Régen mindent kiadtam személy szerint,de ha egy olyan kidolgozottságú gépem lenne,mint akos25-é,akkor azt még én sem adnám ki :D -
#40644 Na elmész te a büdös p*csába! Több munka van benne, mint a te születésedben.
Ellehet menni, vagy csinálj magadnak egy ilyet. -
#40643 Szerintem, nem te kinlódtál avval, hogy így nézzen ki, hanem ő. Majd ha kiakarja akkor kiadja, de megértem azt is hogyha nem. !
-
#40642 A pofádat befogni is.
De itt van tessék. -
Sóschips #40641 Két büdös nagy pofont Neked?
De tessék:
Használd -
#40640 ideje lenne megosztani
-
#40639 Elkérhetném a volvon lévő kereket??fontos lenne!Előre is köszi
Gigamen,Ákos:Szép gépek