German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Segítséget szeretnék kérni.<#smile>#smile>
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincs-e véletlenül egy 4-es csõrõs scaniának a hütõmaszkja vagy segítene összedobni egyet.<#rolleyes>#rolleyes>
Eddig így néz ki a gép.tudom még rengeteg hibája van de 2 napos munkám van még benne.<#rolleyes>#rolleyes>
Bocsi a nagy képért de így is elég gagyi a minõsége.<#szomoru1>#szomoru1>
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
patch re tettem a térképeket uj játék. kivettem a potkocsi skineket+gyárakat. uj játék. mindig szépen ment de ahogy vettem fel sofõrt vége. ekkor visszatértem xp re ugyanez a procedura...
most gts+ats és ok eddig
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
2 ha teszek bármilyen + mapot a gts hez legyen vajo, teljes europa, angol, akkor kifagyok ha veszek garázsba 1 sofõrt.
1,32 patchem van ausztriával ezzel semmi baja.(jelenleg 25 soforom van) de ha erre teszek plusz térképet akkor program futási hiba miatt leáll, legyen xp vagy win 7.
nektek volt hasonlo problémátok
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Z modeler bol megvan a 2.2.1 amit irtak. de nem igazán tudtam vele megnyitni semmit a kész kamionokat se. ha importálnék akkor meg ilyen lehetõségeket ir ki:
Bf2 nfs carbon gta 4 gta san andreas 18 wheels of steel. german truck ot nem.
ezért nem tudok megnyitni akkor semmilyen kamiont mer rossz verzio
vagy csak alapbol (még nem használtam) elszúrtam.
youtubos tutrialokat néztem de ott mindig megvan nyitva 1 katt-al valami de nekem semmi hiába csinálnám azt.
Pubes: A tükrözött felirat oka, hogy a mindkét ajtóra egy skint raktak rá. Ezt ZModelerel lehet javítani.
Ha kürtöt, lámpát, egyéb cuccokat szeretnél rárakni, sajnos nem elég a Paint, ide is a ZModeler kell.
olyan kérdésem-kérésem lenne, hogy csináltam az alap kamionomra magyar rdsz-ot.beraktam sikerult is meg minden. Tennék feliratot az ajtómra (pl cégnév) de DDs. be csak egy ajtom van, amire ráirtam amit akartam. inditom a játékot jobb ajtó tökéletes a bal ajtó pedig tükörírással van a kamionomon.erre kérnék ötletet. Ms paintal csináltam az irkálást.
a másik szeretnék majd csinálni névtáblát az ablakba, és letöltöttem lámpákat a kocsi tetejére + dudát. ezeket a Z modeller-el tudom csak rátenni vagy erre is elég a paint.
Elõre is köszönöm jó fuvarozást😊
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Az mitõl van hogy beleteszem a játékba a kamiont és a mapot és mikor elindítom akkor a mapot kijelzi a kamionok meg eltûnnek hiába tettem bele
de ha kiveszem a mapot akkor kijelzi az összes kamiont amit beleraktam
ez mitõl van?
segítségeteket elõre is köszönöm
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Eredeti:
Ingame:
Az eredeti és a játékbeli között van pár eltérés.
itt az én felhasználóm
név: StralisAs
jelszó: ekberg1010
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
befejeztem a gts-t/ets-t így kiadom a cuccaimat.
MAN f2000
Renault Premium
Mercedes Actros
Wielton
Schmitz Renders
Megtaláljátok: trucksite.pl
German truck simulator/Download/ Ciê¿arówki/Pack by marek
itt érhetó el
Elõtte regisztrálnotok kell. Zaresteruj sie/ Zaloguj sie
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB: Kis Lámpás Jimy