German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolt hogykell elõhozni? configba adtam neki 1-est (uset g_console "1") de nullára nem reagál a game..
Ja, és az mért van hogy mindent kitudok cserélni a játékban de ha vonatót akarok cserélni egybõl kifagy... arra hivatkozva hogy a daf-ot nemtudja betölteni?! köszi elõre is.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Indulás:
[/url][/img]
Valahol út közben:
[/url][/img]
Lerakón:
[/url][/img]
Kollégával:
[/url][/img]
Willl: Nagyon szép kis merga!<#taps>#taps><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Kutizsolt: Próbáltam, nálam mûködött... 1.04-essel játszom!
V-Power Shell
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
varom hogy uruljon a parkoló
kerult egy ures hely.... hétvégén itt pihenek majd vasárnap indulás tovább

V-Power Shell

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
V-Power Shell
http://germantruck-forum.de
http://trucker.darkbb.com
meg van tobb is de itt van elég egyelore
V-Power Shell
Az átvétel
45 perces pihi

V-Power Shell
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Olvasd már vissza az elõzõ kommentemet.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Légyszíves fogalmazd újra a kérdésed. 😊