German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sziasztok! <#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
Nemtom, de úgylátom mintha az enyém lenne.
még eléggé beta verzió...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Taki, nem rossz ! <#eljen>#eljen>
TomikaBoy: Ez nekem jobban bejön <#wink>#wink>
The Truck Is My Life

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fasza gépek srácok😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
...Stuttgart elõtt

De én a fénycsõt krómosra csinálnám, igaz lehet nem néz ki vele jól, de talán...😄
Már csak valami festés kell😛
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Szép Munka!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
RS & Luspy: kösz szépen! szerintem jó így napellenzõ nélkül! 😉
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!