German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
CB: Kis Lámpás Jimy

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
letöltött kamionok definition fájlját próbáltad már átírni?
Tudja valaki miért fagy ki a játék ha valamilyen mod-ot rakok be? Persze a nyelv mod-okon kívül! Rakhatok be akármilyen kamiont, akármilyen verzióba, egyszerûen APPCRASH-el elszáll. Semmilyen kompatibilítás mód-ra vagy adminisztrátor mód-ra nem változik a helyzet. Egyszerûen nem értem... :| Hiába kezdek új játékot, akkor sem. A betöltés kb 3/4-énél megáll.
Ha valakinek van valami értelmes ötlete/megoldása, ne tartsa magában!
Köszönöm!
The Truck Is My Life
Hivatás az Életért!
Régebben mintha linkeltek volna be pakkot, a banner alatt lévõ linkekben nézzél szét.
tuna nekem valaki linkelni egy weber pótót.
Tudna valaki egy jó mapot ajánlani mert én most a P.E.F 0.3 mapon játszok és egykicsit uno
The Truck Is My Life
Mercedes_Sprinter_311CDi_Cargo_van.rar
Mercedes_Sprinter_311CDi_Passenger_van.rar
Jó konvertálást mindenkinek! <#integet2>#integet2> <#papakacsint>#papakacsint>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas