German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#39921, A tied is nagyon tetszik, részletes, szép munka! Gratula!<#taps>#taps>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Gondoltam dobok már én is egy két képet, íme:
Tartállyal:
[/url][/img]
[/url][/img]
Szép gépek fiúk!!!<#eljen>#eljen>
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Most megint csinálok egy újat. 😄
CB: Kis Lámpás Jimy
Ekeri-k nem tetszenek, akkor már sokkal inkább a Limetec.
Taki, Hungaro, Luspy, Willl: jó képek.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Ez jó lesz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
gurulás az alagútban...

V-Power Shell
Valaki nem tudna linkelni nekem egy Daf XF 105 SC vagy SSC-t?
Már a bannerben lévõ oldalakat végignéztem de sehol se találtam olyat ami nincs agyon tuningolva.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szép gép 😉
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
betörve

várva a rakodásra a kolégaval
parkolóban egy 45-ösre
[/url][/img]
V-Power Shell
Ez GTS-es gép!😊
Nem tudja valaki, hogy ez a Merci miért dob ki GTS-be játék betöltésekor?

The Truck Is My Life