German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\German Truck Simulator\mod
oda tedd be az scs fájlokat
😄
nm
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Köszi
material : "eut.dif_spec.fx" {
texture<0>0> : "posped.tobj"
ambient : { 0.7 , 0.7 , 0.7 }
diffuse : { 0.7 , 0.7 , 0.7 }
specular : { 0.3 , 0.3 , 0.3 }
shininess : 100
tint : { 1 , 1 , 1 }
env_factor : { 0.2 , 0.2 , 0.2 }
}
Meg szvsz. igazíts a csatlakozási pontokon.
Taki: jó kép.
CB: Kis Lámpás Jimy
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Minden városban van ilyen munkaközvetítõ ha jól tudom...itt a kérdõjelre rámész és akkor be tudsz lépni, keresni söfõröket. Ha viszont fejlesztetted a garázsodat, akkor onnan is le tudod hívni a munkaközvetítõt. Remélem tudtam segíteni...
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
//www.abload.de/thumb/gts_00004y8z7.png" src=""/>
nekem ezt írja ki
elõre is köszi!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Leszedtem egy ruszki oldalrol valami romanian road-s modot. De valamiért a háromnegyedénél kifagy exe hibával. Ez mitöl van?
Semmi más nincs fent mellette csak ez a mod. Gts 1.04. es verzió.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
http://narod.ru/disk/2510533001/Russian%20map%20for%20GTS%20alfa%200.1.exe.html
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

de végre bent van a játékban kazai barátom jóvoltából! 😉

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||